MSI B760 Pro WIFI DDR4 anakart kullanıyorum. RGB portum ve dahili Wi-Fi adaptörüm bozuldu, bu sebeple yeni anakart almak istiyorum; ancak RAM fiyatları, anakart ile neredeyse aynı diye DDR4'ten devam etmek istiyorum.

Mevcut işlemcim 13400F, ileride belki 13600 işlemciye geçerim. Ara sıra oyun oynuyorum, program kullanmıyorum. DDR5 çok gerekli mi?

Şu iki model arasında kaldım:

ASUS TUF B760M Plus D4
Asrock B760 PRO RS/D4

Geçebiliyorsanız geçin derim, oyunlar da fark oluyor. Şart mı dersin? Değil, RAM fiyatları normal değil artık. Ama attığın anakartlar da Wİ-Fİ özelliği yok. Şart değil ise eğer ASUS TUF işinizi görür, şart ise Gigabyte B760M Gaming X bakın.

Geçebiliyorsanız geçin derim, oyunlar da fark oluyor. Şart mı dersin? Değil, RAM fiyatları normal değil artık. Ama attığın anakartlar da Wİ-Fİ özelliği yok. Şart değil ise eğer ASUS TUF işinizi görür, şart ise Gigabyte B760M Gaming X bakın.
İnsan kendinde olunca herkeste var sanıyor. Hiç dikkat etmedim gece gece valla :) Teşekkür ederim. Bunları eleyip wifi destekli DDR5 anakart bakayım.

@Xbox 360E hocam DDR4 senaryosunda konuşacak olursak birebir aynı anakarttan alsam yeniden windows kurmadan sorunsuz devam edebilir miyim?

Son düzenleme: