OnePC

Uzman
Geçen sene dershaneye gittim. Faydası oldu ama daha iyi olabilirdim. Bu sene sadece deneme sınavları ve kütüphane için dershaneyi kullanacağım. Derslere YouTube’dan çalışmayı düşünüyorum. Ardından da soru bankasıyla soruları çözmeyi düşünüyorum. Son aylarda da denemelere geçmeye düşünüyorum. 531k ile mezuna bırakıyorum. Planım şöyle;

Matematik çalışıyorum şuan sadece. Temmuzda başladım. Ağustosta tüm derslere başlayacağım. Eyüp B Konu Anlatımı + 3D Soru Bankası ile götürüyorum, çok memnunum.

Geometride de Eyüp B. + 345 düşünüyorum.

Fizikte Özcan Aykın + Okyanus 40 Seans + 345 düşünüyorum.

Kimyada Meschemy Kimya + 345 düşünüyorum.

Biyolojide Biosem + Biyotik + 345 düşünüyorum.

Türkçede hoca seçimi daha yapamadım. Kitap seçimide yapamadım.

Hoca seçimlerim nasıl sizce? Bu planla mezuna kalmak mantıklı mıdır?

Seni denetleyecek bir mekanızma olmalı. Çok duydum mezun senesini evde geçireni ancak başarı oranı düşük oluyor genellikle. Deneme kulüplerine yazıl bence. Hem rakiplerinle arandaki durumu görürsün hem de takip ve rehberlik hizmetin olur.

Dersler konusunda ise evet çalışılır YouTube'dan.

Seni denetleyecek bir mekanızma olmalı. Çok duydum mezun senesini evde geçireni ancak başarı oranı düşük oluyor genellikle. Deneme kulüplerine yazıl bence. Hem rakiplerinle arandaki durumu görürsün hem de takip ve rehberlik hizmetin olur.
Ben bunu belirtmiştim zaten. Evde olmayacağım. Aktif şekilde dershanede olacağım ve sadece derslere girmeyeceğim dershanede.

Cümleyi kaçırmışım hocam kusura bakmayın. Hoca seçimi konusunda biyoloji dr biyoloji kimya paraksilen kimyayı öneririm.

Dr. Biyoloji geçen sene kullandım ama izlediğimle kalıyordu sadece. Bana bir şey kattığını düşünmüyorum kesinlikle. Bir de Görkem Şahin kullanmıştım geçen sene. Videoların hepsini bitiremesem de verim alamadım hiç. Çok uzun anlatıyordu videolar 1-2 saatlik. Meschemy kimya öyle olmadığını düşündüğüm için aklıma o geldi. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Dr. Biyoloji geçen sene kullandım ama izlediğimle kalıyordu sadece. Bana bir şey kattığını düşünmüyorum kesinlikle. Bir de Görkem Şahin kullanmıştım geçen sene. Videoların hepsini bitiremesem de verim alamadım hiç. Çok uzun anlatıyordu videolar 1-2 saatlik. Meschemy kimya öyle olmadığını düşündüğüm için aklıma o geldi. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Kaynak öneriside vereyim. Geometride Bilgi Sarmal'ı çok beğendim. Eyüp b video ders kitabı + Bilgi Sarmal iyi gider. Bir de Eyüp b geometri soru bankası çıkacakmış onu da bir araştır. AYT kimyada ise orbital konuyu tam oturttuktan sonra zor kaynak olarak aydını öneririm.

Kaynak öneriside vereyim. Geometride Bilgi Sarmal'ı çok beğendim. Eyüp b video ders kitabı + Bilgi Sarmal iyi gider. Bir de Eyüp b geometri soru bankası çıkacakmış onu da bir araştır. AYT kimyada ise orbital konuyu tam oturttuktan sonra zor kaynak olarak aydını öneririm.
Geometride Eyüp B. 345’i çok önerdi fasikül tadında vs. dedi. Ondan aklım Geometride 345’e yatmadı değil. Kimyada da direkt 345 çözerim diyordum da Orbital + 345 mi yapayım o zaman? Bu ikisi bitince Aydına geçerim galiba. Orbital kolay mı?

Geometride Eyüp b. 345'i çok önerdi fasikül tadında vs. dedi. Ondan aklım geometride 345'e yatmadı değil. Kimyada da direkt 345 çözerim diyordum da orbital + 345 mi yapayım o zaman? Bu ikisi bitince aydına geçerim galiba. Orbital kolay mı?

3 kaynak abartı olur. 3. kaynak yerine denemeler faha mantıklı. Orbital orta gibi geldi bana ancak herkesin seviyesi farklı. Kolay/orta + zor kaynak şeklinde ilerleyin.

Geçen sene dershaneye gittim. Faydası oldu ama daha iyi olabilirdim. Bu sene sadece deneme sınavları ve kütüphane için dershaneyi kullanacağım. Derslere YouTube’dan çalışmayı düşünüyorum. Ardından da soru bankasıyla soruları çözmeyi düşünüyorum. Son aylarda da denemelere geçmeye düşünüyorum. 531k ile mezuna bırakıyorum. Planım şöyle;

Matematik çalışıyorum şuan sadece. Temmuzda başladım. Ağustosta tüm derslere başlayacağım. Eyüp B Konu Anlatımı + 3D Soru Bankası ile götürüyorum, çok memnunum.

Geometride de Eyüp B. + 345 düşünüyorum.

Fizikte Özcan Aykın + Okyanus 40 Seans + 345 düşünüyorum.

Kimyada Meschemy Kimya + 345 düşünüyorum.

Biyolojide Biosem + Biyotik + 345 düşünüyorum.

Türkçede hoca seçimi daha yapamadım. Kitap seçimide yapamadım.

Hoca seçimlerim nasıl sizce? Bu planla mezuna kalmak mantıklı mıdır?
531k ile mezuna bırakıyorsanız faydası falan olmamış dershanenin.

531k ile mezuna bırakıyorsanız faydası falan olmamış dershanenin.
Ben çalışamadım doğru düzgün. Hangi dersi nasıl çalışacağımı bilemedim. Sadece konuları dinledim ama bunların üstüne bir şey koyamadım. Dershaneden özel ders kısmında, kütüphanesinde ve deneme sınavından verim aldım.

3 kaynak abartı olur. 3. kaynak yerine denemeler daha mantıklı. Orbital orta gibi geldi bana ancak herkesin seviyesi farklı. Kolay/orta + zor kaynak şeklinde ilerleyin.
345 sonrasında Aydın olur mu hocam?