Haha senin neyin var? Bir de ben daha çalışmıyorum. Çalışırsam güezl bir şey alırım belki PC eskiyince.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
4050 var bende de, ben de daha mesleğimi elime almadım fakat daha çalışmadan okul okumadan zengin olabileceğini düşünmen absürt komik.Haha senin neyin var? Bir de ben daha çalışmıyorum. Çalışırsam güezl bir şey alırım belki PC eskiyince.
Türkiye'de öyle. ABD veya Almanya değil. Üni mezunları bile işsiz burada.4050 var bende de, ben de daha mesleğimi elime almadım fakat daha çalışmadan okul okumadan zengin olabileceğini düşünmen absürt komik.
mr.esat
Üstün
Eşşoğlueşşek üniversitesinde kaldırım mühendisliği okuyup kendini geliştirmeyip armut piş ağzıma düş beklersen iş bulamazsın zaten. Bugün niteliksiz bir üniversitede mühendislik okuyup iyi bir ortalamayla üniyi bitirip kendini geliştirirsen iş bulursun ama.Türkiye'de öyle. ABD veya Almanya değil. Üni mezunları bile işsiz burada.
Niye? Üni okumuşum işte. Güzel iş ve parayı verin.Eşşoğlueşşek üniversitesinde kaldırım mühendisliği okuyup kendini geliştirmeyip armut piş ağzıma düş beklersen iş bulamazsın zaten. Bugün niteliksiz bir üniversitede mühendislik okuyup iyi bir ortalamayla üniyi bitirip kendini geliştirirsen iş bulursun ama.
Blackraven
Üstün
Haha senin neyin var? Bir de ben daha çalışmıyorum. Çalışırsam güezl bir şey alırım belki PC eskiyince.
Daha iş hayatına bile girmemiş birisine laf anlatma çabanızı takdirle karşılıyorum ama değmez, uğraşmayın.Eşşoğlueşşek üniversitesinde kaldırım mühendisliği okuyup kendini geliştirmeyip armut piş ağzıma düş beklersen iş bulamazsın zaten. Bugün niteliksiz bir üniversitede mühendislik okuyup iyi bir ortalamayla üniyi bitirip kendini geliştirirsen iş bulursun ama.
mr.esat
Üstün
Üniversiteye bu bakış açısıyla bakacaksanız 4 senenizi heba etmeyin zaten.Niye? Üni okumuşum işte. Güzel iş ve parayı verin.
Emek emek ders çalışmışım. Paramı verin.Üniversiteye bu bakış açısıyla bakacaksanız 4 senenizi heba etmeyin zaten.
mr.esat
Üstün
Üniversitede ders çalışsaydın zaten paranı verirlerdi, liseye bile gitmiyorsun sanırım sen.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-