Geometriden 15 net alacağım, fenden 35 toplam 50 oldu matematikten lti dışını yok ederim. AYT matematikten 25 net yapsam toplamda ham 16 OBP ile 21 bin oluyor ucu ucuna geliyor, hayırlısı.

Hangi tıp gelirse gelsin yaz. Ağrı dahi gelse yaz. İlk dönem ortalama kasıp yatay geçişle geçersin. Limit çalış kesinlikle. Çok kolay anlaşılıyor konu ve 2 sorusu var. Geometri derken trigo çalışıyon değil mi? 3-4 soru çıkıyor genelde.

Hepsine bakmaya çalışacağım. İlk 12 soru ve geometriden kolay net toplayabileceğim için öncelik olarak biraz onlara ağırlık vereceğim. Kalan 30 gün içğnde de konu eleyerek gideceğim.

Türev ve integral oturması biraz zor konulardır. Süre gerekir. Ya trigoyu sona bırakıcan ya da türev ve integrali. Şu anda AYT matematikte nerdesin? Hangi konular kaldı?

Türev ve integral oturması biraz zor konulardır. Süre gerekir. Ya trigoyu sona bırakıcan ya da türev ve ıntegra'li. Şu anda AYT matematikte nerdesin? Hangi konular kaldı?

Trigonometriyi bitirdim. Ama trigo ve öncesi için tekrar lazım 3 4 günlük iş. Logaritma, diziler lti kaldı.

Hiç mezun kafasına girme derim hoca. Çalışma vaktin kısıtlı anladığım kadarıyla ama bu yıl gideceğin varsa bile "mezuna kalırım ne olacak" dersin gidemezsin. Tıptaki herhangi bir yer tutsa bile yerleş en kötü yataş geçiş yaparak denersin şansını daha iyi bir yerde. AYT matta biraz ilerdiysen kalan sürede yetiştirebilirsin bence. Çok soru göremesen de konulara hakim olursun illa. Kolay gelsin şimdiden.

Sayısal 13K yerleştirme 18k. OBP sağ olsun 5K geriye atıldık.😀
OBP kaçtı hoca ayıptır sorması? 5K geriye çok atmış.

Trigonometriyi bitirdim. Ama trigo ve öncesi için tekrar lazım 3 4 günlük iş. Logaritma, diziler lti kaldı.

Olm trigo bittiyse bir şey kalmamış. Asıl yetişirsin. 2 haftanı ayırsan bile logaritma, diziler, limit ve tekrar için gene 2 ayın kalıyor türev ve integrale. Tekrar için Eyüp b AYT tekrar listesi var. Kesin izle. Asıl hadi. Forumda bir tane daha tıpçı görmek istiyorum seneye.🙂

OBP kaçtı hoca ayıptır sorması? 5K geriye çok atmış.

80 maalesef.

Ben pek umursamadım sınava girerken. Bir tane fazladan AYT yaparım kapatırım farkı dedim kapattımda.😀

O mantıkla değerlendirirsek doğru haklısın.

Seninle benzer bir durumu yaşasaydım düşündüğüm üniversite tutmuyordu mesela. Malum uçak müh. bölümünde üniversite bolluğu pek yok. 13K ile yerleşmek varken de 5-6K ileri atması ister istemez koyardı. O zamanda 1-2 AYT neti daha yapsaydım keşke diye uzar bu mevzu. Bu gidişle full'e de derim kendime. 😀

Neyse hoca AYT asılmaya devam.