Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Planım şu şekilde: Dershaneye gitmeyeceğim. Evde kendim YouTube üzerinden hocalardan konuları çalışıp test çözeceğim. Ama hangi hocadan hangi dersi almam gerektiği konusunda kararsızım. Biyolojide dr. Biyoloji kimyada Görkem Şahin gibi hocalar kesin ama matematik ve fizik konusunda çok kararsızım. Bir de test kitabı almam gerekli hangi yayından alsam karar veremedim.

@Testo Unit hocam sizin sınav sıralamanız iyiydi diye hatırlıyorum sizden de tavsiye almak istiyorum.

Usenmezsem rehber olusturucam en detayli sekilde ancak simdilik sizin isinizi hallesedlim.
1)Takip sistemi olmazsa olmaz. Dershane yerine deneme kulupleri oneririm kesinlikle hem ucuz oluyor hemde sizi takip edebilecek eksiklerini gorebileceginiz yer olur. Sistemden kopamazsiniz tamamen.
2)Youtube hocalari:
Kimya: Paraksilen. Kaynak: Orbital baslangic ileri seviye istersen aydin.
Fizik: Ozcan aykin. Kaynak: 3 4 5 ideal. Zor istersen 3d
Biyoloji: Dr biyoloji. Kaynak: Biyotik ileri seviye istersen 3D
Matematik: Eyup b'nin 3d tyt vdd'si Kaynak: Tyt orjinal ayt 3d(biliyorum zor ancak mecburuz)
Turkce:Bu yaz dil bilgisini hallet hoca olarak bilmiyorum ancak kaynak olarak hiz ve renk.
Paragraf olarak gerek yok son ay denemelerde kasicaz onu.
Calisma olarak tum oyunlar silinecek tum sosyal medya hesaplari donrurulacak ve bu foruma dersle alakali sorular haric girilmeyecek. Bu yaz tyt kesin olarak bitmeli yaz bittimi haftada 3 tyt denemesi geri kalan full ayt konu. Son 2 aya konu kalmamali. Detayli deneme adlarini rehberde eklerim. Gizli silahida soyliyim 10'da yatin sabah uyku 6 saatin altina inmeyecek sekilde olabildigince erken kalkin. Boylece gun iki katina falan cikiyor. Simdilik bu kadar rehberde detaylica okursun zaten. Simdiden basarilar.

Ek olarak geometri eyup b vdd + bilgi sarmal tyt ayt soru bankasi.

Cok laubali anlatiyor dersi bence. Hiç sevemedim Türkçe hocalarini YouTube'daki. Dil bilgisi bilmeden girdim sinava bu yuzden.:D
Çoğu boş konuşuyor, Aker Hoca'da aynısı😀 Ama gereksiz konu anlatmaması yüzünden önerdim. Ben TYT Türkçe 36-4 yaptım. 4 yanlışım paragraftaydı. Onun haricinde Eyüp Hoca Türkçe kanalını alternatif olarak önerebilirim.

Çoğu boş konuşuyor, aker Hoca'da aynısı😀 ama gereksiz konu anlatmaması yüzünden önerdim. Ben TYT Türkçe 36-4 yaptım. 4 yanlışım paragraftaydı. Onun haricinde Eyüp hoca Türkçe kanalını alternatif olarak önerebilirim.

Girdigim okulun yanindaki hali saha kurbani oldum Türkçede. O veletler olmasaydi belki su an 5 bin daha iyiydi siralamam.

Usenmezsem rehber oluşturacağım en detayli sekilde ancak simdilik sizin isinizi hallesedlim.
1)Takip sistemi olmazsa olmaz. Dershane yerine deneme kulupleri oneririm kesinlikle hem ucuz oluyor hem de sizi takip edebilecek eksiklerini gorebileceginiz yer olur. Sistemden kopamazsiniz tamamen.
2)YouTube hocalari:
Kimya: Paraksilen. Kaynak: Orbital baslangic ileri seviye istersen aydin.
Fizik: Özcan aykin. Kaynak: 3 4 5 ideal. Zor istersen 3D
Biyoloji: Dr biyoloji. Kaynak: Biyotik ileri seviye istersen 3D
Matematik: Eyüp B'nin 3D TYT Vdd'si Kaynak: TYT orijinal AYT 3D(biliyorum zor ancak mecburuz)
Türkçe: Bu yaz dil bilgisini hallet hoca olarak bilmiyorum ancak kaynak olarak hiz ve renk.
Paragraf olarak gerek yok son ay denemelerde kasicaz onu.
Calisma olarak tum oyunlar silinecek tum sosyal medya hesaplari donrurulacak ve bu foruma dersle alakali sorular haric girilmeyecek. Bu yaz TYT kesin olarak bitmeli yaz bitti mi? Haftada 3 TYT denemesi geri kalan Full AYT konu. Son 2 aya konu kalmamali. Detayli deneme adlarini rehberde eklerim. Gizli silahida söyleyeyim 10'da yatin sabah uyku 6 saatin altina inmeyecek sekilde olabildigince erken kalkin. Boylece gun iki katina falan cikiyor. Simdilik bu kadar rehberde detaylica okursun zaten. Simdiden basarilar.

Ek olarak geometri Eyüp b vdd + Bilgi Sarmal TYT AYT soru bankasi.

Hocam şimdi ben de tek tek fikrimi belirteyim:
1)deneme kulübünü nereden bulurum bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Kendi takip programımı kendim oluşturabilirim diye düşünüyorum
2) kimya ya ferrum ya da Görkem Şahin düşündüm. Paraksilen i ilk defa duyuyorum
Fizik: Altuğ güneş düşünüyordum ama Özcan aykın a da bakabilirrim 3D alabilirim test olarak
Biyoloji zaten belli
Matematik de de Eyüp b çok yavaş anlatıyor gibi geliyor. Olşmadı videoları hızlandırıp izleyip bir de haydar kotil ile desteklerim. TYT orijinal AYT 3D en mantıklı seçenek gibi. AYT'yi de orijinal alabilirim.
Türkçe olarak kendime güveniyorum 2025 YKS de 31'e 7 yaptım. O yüzden o biraz geri planda duracak ana planda AYT'yi kasacağım.
Bu yaz TYT'yi bitirmem zor çünkü çalışıyorum akşam 6-SABAH3 olacak şekilde müsait zamanım öğlen 11 ve akşam 5 olarak var.
Geometrim bayağı eksik Eyüp b çok karışık anlatmıyorsa ondan takip ederim.

1)deneme kulübünü nereden bulurum bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Kendi takip programımı kendim oluşturabilirim diye düşünüyorum.

Cok zor hocam. Gunde 3 ritalin + 54mg konserta alan sapik vardi bir tane bizim sinifta o bile yapamadi tek basina. Riske gerek yok bence maddi olarak sıkıntı yoksa.

2) kimya ya ferrum ya da Görkem Şahin düşündüm. Paraksilen i ilk defa duyuyorum.

Ikisinden de dinledim cok uzatiyorlar. Paraksilen AYT'de MEB sorularini bitiyordu neredeyse ve aşırı mantiga oturtuyor. Deneyin derim.

Fizik: Altuğ güneş düşünüyordum ama Özcan aykın a da bakabilirrim 3D alabilirim test olarak.

Fizikte istisna yok hocam Özcan aykin. Daha iyisi yok su anda.

Matematik de de Eyüp b çok yavaş anlatıyor gibi geliyor. Olşmadı videoları hızlandırıp izleyip bir de haydar kotil ile desteklerim.

1, 5X veya 1, 25'te guzel gidiyor Eyüp hoca. Vdd'lerden ilerle guzel sorular var icinde. Beceri temellileri sakin atlama.

Türkçe olarak kendime güveniyorum 2025 YKS de 31'e 7 yaptım. O yüzden o biraz geri planda duracak ana planda AYT'yi kasacağım.

Paragraf olabilir ancak dil bilgisini bu yaz halledin. Bu TYT Türkçe aşırı kolaydi 2024'e gore onu da hesaba katin.

Bu yaz TYT'yi bitirmem zor çünkü çalışıyorum akşam 6-SABAH3 olacak şekilde müsait zamanım öğlen 11 ve akşam 5 olarak var.

Gayet iyi bir sure. Bitirilir merak etmeyin. Paragrafla vakit kaybetmiyecegiz sosyale yaz bitiminde bakacaksiniz. Rahat bitirilir verimli ve kafa kaldirilmadan calisildigi surece.

Geometrim bayağı eksik Eyüp b çok karışık anlatmıyorsa ondan takip ederim.

Kesinlikle Eyüp bden ilerleyin. Geometriyi daha bastan anlatiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok zor hocam. Gunde 3 ritalin + 54mg konserta alan sapik vardi bir tane bizim sinifta o bile yapamadi tek basina. Riske gerek yok bence maddi olarak sıkıntı yoksa.

Hocam ekonomik sıkıntı var o yüzden. Çalıştığımı da belirttim 2-3 parça aldıktan sonra komple test kitaplarına bayılacağım paramı.

Ikisindende dinledim cok uzatiyorlar. Paraksilen AYT'de MEB sorularini bitiyordu neredeyse ve aşırı mantiga oturtuyor. Deneyin derim.

Olabilir o zaman. Paraksilen ve ferrumu bir arada da götürebilirim.

Fizikte istisna yok hocam Özcan aykin. Daha iyisi yok su anda.

Tamamdır o zaman

1, 5X veya 1, 25'te guzel gidiyor Eyüp hoca. Vdd'lerden ilerle guzel sorular var icinde. Beceri temellileri sakin atlama.

Tamamdırr

Paragraf olabilir ancak dil bilgisini bu yaz halledin. Bu TYT Türkçe aşırı kolaydi 2024'e gore onu da hesaba katin.

O zaman biraz daha orta düzey bir şeyler ya da zor bir şeyler çözeyim sadece. Konu eksiğim çok yok

Gayet iyi bir sure. Bitirilir merak etmeyin. Paragrafla vakit kaybetmiyecegiz sosyale yaz bitiminde bakacaksiniz. Rahat bitirilir verimli ve kafa kaldirilmadan calisildigi surece.

O da çok mümkün değil hocam bir süre alışmam gerekecek

Kesinlikle Eyüp bden ilerleyin. Geometriyi daha bastan anlatiyor.

Tamamdır o zaman

Bir de hocam siz bu sene mezun muydunuz yoksa direkt 12. sınıfdan mı girdiniz?

En basitinden, dershanelerle sadece deneme için anlaşabilirsiniz.

Onu biraz daha ekonomimi düzeltinde yapayım hocam. Şu anlık sadece branş denemesi alsam daha iyi gibi.