Bende öyle yapıyorum. AYT'ye geç başladım bayağı ama olsun. Kazanacağım. Diş ağrılarımdan odaklanamıyorum 2 gün önce 2 dolgu yaptırdım ve anestezi iğnesinin yeri ile dolgular biraz ağrı yapıyor.

Obk kırık maalesef.
Hâlledersiniz hocam özellikle AYT feni kolaylıkla hâlledebilirsiniz. Benim önerim dediğim gibi MEBİ üzerinden oradaki konu anlatımlarını da okuyarak soru çözmeniz bu sayede AYT fen netlerinizin doğrudan artacağını düşünüyorum en azından bende öyle olmuştu. Tıkandığınız yerde video da izleyebilirsiniz.

Sık 12 saat 70 gün çalış ve git.

Haftanın 5 günü sabah 8 akşam 7 arası evde değilim ve bu süreçte çalışamıyorum. Yoksa aralıkta her şey bitmiş olurdu.

Sınavda ne olacağını bilmiyorsun. Belki AYT matematik çok kolay çıkacak belki senin bildiğin yerlerden zor soru çıkıp seni öne atacak. 2,5 ayda son bir asılma ile hala tıp kazanma ihtimalin var. Sakın mezun kafasına girme. Sonuçlar açıklandıktan sonra mezuna kalacağım dersin.

Gerçekten vaktim yok. Önümdeki 40 günde geometrinin konu anlatımını bitiririm. Kalan 40 gün matematiğe bakarım diye düşünüyorum. Geometrideki 20 netin 15’ini alırım. Böyle daha mantıklı gibi. Kalan sürede AYT matematik çalışsam bile böyle verimli olmaz diye düşünüyorum. Geometri genel olarak kolay olduğundan netleri hızlı toparlarken, AYT matematikte net toparlamak daha zor.

Genel olarak YKS fende branş denemesi işe yarar. Çünkü sorular genelde belirli bir kalıptan çıkıyor. Branş çözünce sürekli aynı kalıp ve ekstra olarak orijinal soru görüyorsun. 1 kaynaktan sonra branşa geçilmeli bence TYT fende. AYT fende ise 2 olabilir.

Ben adamakıllı kaynak çözmedim TYT fende. Sadece konu anlatım+soru çözüm videosu sonra full branş denemesi spamladım. Geçen sene fulledim TYT feni.
Sizin sıralamanız neydi geçen sene hocam?

Hâlledersiniz hocam özellikle AYT feni kolaylıkla hâlledebilirsiniz. Benim önerim dediğim gibi MEB'i üzerinden oradaki konu anlatımlarını da okuyarak soru çözmeniz bu sayede AYT fen netlerinizin doğrudan artacağını düşünüyorum en azından bende öyle olmuştu. Tıkandığınız yerde video da izleyebilirsiniz.

AYT fen değil de AYT mat çok korkutucu. Teşekkürler.

Ben TYT feni branş denemeler ve soru çözüm videoları üzerinden hâlletmeye çalışmıştım. TYT matematikte de branş denemeler genel olarak soru bankası çözmekten bence daha yararlıdır.

AYT fen için Mebi'den çalışmanızı öneririm. MEB'i sayesinde biyolojide 10 doğru 2 yanlış yapmış idim ve bunu son bir ay çalışarak başarmıştım. Belki de yalnızca şanstı emin değilim.

AYT matematik için de branş denemeler iş görür diye düşünüyorum. Öte yandan sakın salma son güne dek çalış. Belki de başaracaksın hayat bu belli olmaz ne olacağı.

Benim konu bilgim yok meslek lisesindeyim. Branşlar için konuları bitirmem lazım. Fen 35, geometri 7, mat 20 yapsam 62 net oluyor. Sıralamalar nasıl olur bilmiyorum ama 20 bin yeterli, bence hem mezun için hem şu an için en iyi yol bu gibi.

Haftanın 5 günü sabah 8 akşam 7 arası evde değilim ve bu süreçte çalışamıyorum. Yoksa aralıkta her şey bitmiş olurdu.

Gerçekten vaktim yok. Önümdeki 40 günde geometrinin konu anlatımını bitiririm. Kalan 40 gün matematiğe bakarım diye düşünüyorum. Geometrideki 20 netin 15'ini alırım. Böyle daha mantıklı gibi. Kalan sürede AYT matematik çalışsam bile böyle verimli olmaz diye düşünüyorum. Geometri genel olarak kolay olduğundan netleri hızlı toparlarken, AYT matematikte net toparlamak daha zor.

O zaman mezuna bırakın hocam. Herkesin durumu bir değil maalesef. Ama geometri üzerine gitmeniz iyi olur seneye sorun çekmeyin. Mezuna kalacak iseniz AYT matematik ilk 12 konuya yönelin polinom parabol vs de dahil. Kalan lti trigonometri vs analitik bunları seneye halelderseniz temel atmanız daha iyi, bodoslama dalmayın bence. AYT fizik üzerine de gidebilirsiniz.

Gerçekten vaktim yok. Önümdeki 40 günde geometrinin konu anlatımını bitiririm. Kalan 40 gün matematiğe bakarım diye düşünüyorum. Geometrideki 20 netin 15'ini alırım. Böyle daha mantıklı gibi. Kalan sürede AYT matematik çalışsam bile böyle verimli olmaz diye düşünüyorum. Geometri genel olarak kolay olduğundan netleri hızlı toparlarken, AYT matematikte net toparlamak daha zor.

En kötü limit, diziler, logaritma ve fonksiyonlar gibi hızlı biten ve genellikle kolay sorulan konuları bitir hiçbir şey yapamıyorsan bile. Ben olsam ne yapıp edip bir yere AYT matematiği sıkıştırırım. Günde 2 saat çalışsan bile total 144 saat eder. O süredede AYT matematiği rahat bitirirsin.

Sizin sıralamanız neydi geçen sene hocam?

Sayısal 13K yerleştirme 18k. OBP sağ olsun 5K geriye atıldık.😀

En kötü limit, diziler, logaritma ve fonksiyonlar gibi hızlı biten ve genellikle kolay sorulan konuları bitir hiçbir şey yapamıyorsan bile. Ben olsam ne yapıp edip bir yere AYT matematiği sıkıştırırım. Günde 2 saat çalışsan bile Total 144 saat eder. O süredede AYT matematiği rahat bitirirsin.

Öyle yapacağım. Konu denemeleri ile ilerleyeceğim.

Öyle yapacağım. Konu denemeleri ile ilerleyeceğim.

Pek önermem. Hızlıca konuları eritip soru bankası çözmen yeterli. Zaten genel denemelerle sürekli o konudan soru görüceksin. Ha branş denemesi olur ancak sırf bir konuya özel deneme ancak tüm konular biterse mantıklı.

En sonunda ben aricam sizin okulu "salın şu adamı ders çalışsın" diye. Ailen gitsin yüz yüze konuşsun ne bilim bir şey yapsın vakit bulsun sana. Çünkü full focus olursan gene yetişrirsin 2,5 ayda.

Pek önermem. Hızlıca konuları eritip soru bankası çözmen yeterli. Zaten genel denemelerle sürekli o konudan soru görüceksin. Ha branş denemesi olur ancak sırf bir konuya özel deneme ancak tüm konular biterse mantıklı.

En sonunda ben arayacağım sizin okulu "salın şu adamı ders çalışsın" diye. Ailen gitsin yüz yüze konuşsun ne bileyim bir şey yapsın vakit bulsun sana. Çünkü Full focus olursan gene yetişrirsin 2,5 ayda.

Geometriden 15 net alacağım, fenden 35 toplam 50 oldu matematikten lti dışını yok ederim. AYT matematikten 25 net yapsam toplamda ham 16 OBP ile 21 bin oluyor ucu ucuna geliyor, hayırlısı.