Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
2026 YKS'ye girdim ve mezuna bırakmaya karar verdim. 2027, bu müfredattaki son YKS olduğu için de elimden geleni yapmam gerekiyor. Hedefim sayısal 50K. Şu anki netlerim TYT 50-60, AYT ise 5 civarı. Dershane sizce gerekli mi, yoksa evde disiplin kurularak çalışılabilir mi?

Şunu da ekleyeyim, ben geçen sene evde 3 ay sıkı çalışmıştım; TYT'ye 20-30 net artırmıştım neredeyse.

Düzeni dershane olmadan kendin yürütebilir misin, buna inanıyor musun? Dershane de hiç olmazsa rehberlikçiler, ödevlendirmeler saat sınırı vesaire bir şekilde dershanede kalıyorsun, ders çalışıyorsun. Bu tamamen sana bağlı, şahsen bende mezuna kaldım ve dershaneye gideceğim.

Düzeni dershane olmadan kendin yürütebilir misin, buna inanıyor musun? Dershane de hiç olmazsa rehberlikçiler, ödevlendirmeler saat sınırı vesaire bir şekilde dershanede kalıyorsun, ders çalışıyorsun. Bu tamamen sana bağlı, şahsen bende mezuna kaldım ve dershaneye gideceğim.
Dediğim gibi 3 aya yakın bir süre evde kendim çalışıyordum, düzeni sağlamıştım açıkçası.

Evde çalışmayacaksan, her gün düzenli kütüphaneye gidecek disiplinin var ise gitmeyebilirsin. Ha yok ben o reelsimi kaydırır, molalarımı saatlere çıkartırım diyorsam gitmelisin.

Her halükarda deneme kulübüne git derim ancak.