Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım Xiaomi 14 telefonuma eski oyun olsun uygulamalar olsun yüklerken sorun yaşıyorum. Daha doğrusu yükleyemiyorum. Bunlardan biri FIFA Mobile 15. Bu oyunun günümüzde eski APK üzerine yazılıp çok daha zevkli hale getirilip yayımlanan APK'ları var. Araştırdığım kadarı ile bazıları Android 13'e kadar destek vermiş ama Android 14 üzerinde çalışanı bulamadım. Bu işlerden anlayan varsa benimle paylaşabilir mi?
Cihazım 1 aylık daha ve memnunum bir de şöyle eski nostaljik şeyleri yapabilirsem harikulade olur benim için. Root yok Türkiye'den mi Store'dan alınma zaten. Bootloader kapalı açmam için zaman geçmesi gerek diye biliyorum. Araştırdım biraz shizuki diye bir uygulama ile eski APK dosyaları kuruluyormuş ama ben denedim sanırım başaramadım.
Cihazım 1 aylık daha ve memnunum bir de şöyle eski nostaljik şeyleri yapabilirsem harikulade olur benim için. Root yok Türkiye'den mi Store'dan alınma zaten. Bootloader kapalı açmam için zaman geçmesi gerek diye biliyorum. Araştırdım biraz shizuki diye bir uygulama ile eski APK dosyaları kuruluyormuş ama ben denedim sanırım başaramadım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: