dolarlaVSatmak

Çalışkan
Cihaz
Mi 9T PRO 64GB
Telefon yurt içi az önce satın aldım. Herhangi IMEI gitme durumu olmaz. Başka telefon gözükmüyor e-Devlet'te.

Şimdi şu an global ROM yüklü vee telefonda adeta bir savaş var. Google ve MIUI kendi uygulamalarını basmış. Telefon rahat değil. Custom olan Xiaomi EU roma geçmeyi düşünüyorum. Aklımdaki ROM bu.

EU sitede karışık gibi geldi burada derli toplu. Download V12.5.6.0.RFKCNXM - Xiaomi Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro - EU Stable in MiFirm aops falan gapp falan uğraşmak istemiyorum.

Buna uygun güzel bir TWRP Magisk bulursam daha iyi olur siz ne düşünüyorsunuz? Telefon gerçekten rahatlıyacak ve Google telefon ve mesajlar uygulaması gerçekten çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon yurt içi az önce satın aldım. Herhangi IMEI gitme durumu olmaz. Başka telefon gözükmüyor e-Devlet'te.

Şimdi şu an global ROM yüklü vee telefonda adeta bir savaş var. Google ve MIUI kendi uygulamalarını basmış. Telefon rahat değil. Custom olan Xiaomi EU roma geçmeyi düşünüyorum. Aklımdaki ROM bu.

EU sitede karışık gibi geldi burada derli toplu. Download V12.5.6.0.RFKCNXM - Xiaomi Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro - EU Stable in MiFirm aops falan gapp falan uğraşmak istemiyorum.

Buna uygun güzel bir TWRP Magisk bulursam daha iyi olur siz ne düşünüyorsunuz? Telefon gerçekten rahatlıyacak ve Google telefon ve mesajlar uygulaması gerçekten çok kötü.

Daha önce çok Custom ROM deneyimledim Corvus OS en iyisiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam aslında Xiaomi EU ya geçmeye karar verdim. Evolution X de çökme ve arada takılmalar oluyor. Bayağı temizlenmiş ve temiz bir MIUI olarak EU kullanacağım. Magisk işi kolay ama TWRP konusunda takılı kaldım. Mifirim de en son lr teamden 3.3.2 var TWRP'nin kendi sitesinde ise 3.7.1 var. Başka model telefonlarada TWRP yükledim TWRP'nin kendi imgleri hep bootlopa sokuyor. Lr team ise eski sürüm ve biraz garip geldi.

Hocam aslında Xiaomi EU ya geçmeye karar verdim. Evolution X de çökme ve arada takılmalar oluyor. Bayağı temizlenmiş ve temiz bir MIUI olarak EU kullanacağım. Magisk işi kolay ama TWRP konusunda takılı kaldım. Mifirim de en son lr teamden 3.3.2 var TWRP'nin kendi sitesinde ise 3.7.1 var. Başka model telefonlarada TWRP yükledim TWRP'nin kendi imgleri hep bootlopa sokuyor. Lr team ise eski sürüm ve biraz garip geldi.
xda da resmi twrp 3.7 ve 3.6 Fastboot'ta takılı kalma gibi bir sorunu var mış. Gayriresmi 3.6.2 ve orangefox düzgün çalışıyormuş ama Şifreleme çalışmıyormuş. [TWRP][3.4.0-10][raphael]Off/Unoff TWRP for Xiaomi Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (Stable) gayriresmi sürümü deneyin, hata verirse rom atmanız gerekecek zaten. Twrp 3.6 ile 3.2 arasında sizin için aod ve arayüz değişimi dışında bir fark yok.

XDA da resmi TWRP 3.7 ve 3.6 Fastboot'ta takılı kalma gibi bir sorunu var mış. Gayriresmi 3.6. 2 ve OrangeFox düzgün çalışıyormuş ama şifreleme çalışmıyormuş. [TWRP][3.4.0-10][raphael]Off/Unoff TWRP for Xiaomi Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (Stable) gayriresmi sürümü deneyin, hata verirse ROM atmanız gerekecek zaten. TWRP 3.6 ile 3.2 arasında sizin için AOD ve arayüz değişimi dışında bir fark yok.

Hocam attınız 3.4. 0-10 sorunsuz kuruluyor ama ROM flash olmuyor. Mifirim de 3.3.2-b vardı oda direk logoda kalıyor. Bende orijinal sitede olan 3.7. 1'i kurdum sorunsuz çalışıyor. V12.5.6.0.rfkcnxm Android 11 EU ROM kurdum. Gerçekten global roma göre çok daha hızlı. Global ROM'da her şey çok fazla ve sıkışıktı. Şarj su gibi gidiyordu. Ama EU ROM gerçekten aynı arayüz ile bu işi başarmış. Yani bu kadar güzel telefon yapabilen firma nasıl gayriresmi bir EU roma karşı başaramıyor anlamadım. Bu arada root da sorunsuz çalışıyor. Hemen birkaç modül kurdum.