TeknoKartal
Becerikli
Şimdi bir sorum daha olacak Evolution X 10.5 Android 15 dsu Custom ROM kurarsam telefon çok mu yavaşlar.
Evet. Zamanla yavaşlar.Şimdi bir sorum daha olacak Evolution X 10.5 Android 15 dsu Custom ROM kurarsam telefon çok mu yavaşlar.
Bence Android 11 en iyisi olur sizin için rom önerisi isterseniz verebilirim.O zaman crDroid 8 (Android 12) ROM Xiaomi Mi A2 telefonun performansını MIUI 10 (Android 8.1) ROM gibi performanslı ve akıcı kılar. Uzun bir zaman gider herhalde.
Bence Android 11 en iyisi olur sizin için ROM önerisi isterseniz verebilirim.
Şahsen ben a12 kadar performansı kötü bir sistem görmedim onun için 11 crdroid iyidir ama kendi cihazlarımda lineageos kullanıyorum tabletimde vs.Tamam o zaman sence crDroid mi LineageOS mi Xiaomi Mi A2 telefonum için hangisi daha performanslı, akıcı ve hızlı olur Android sürümünü de belirtirsen sevinirim![]()
Şahsen ben A12 kadar performansı kötü bir sistem görmedim onun için 11 crDroid iyidir ama kendi cihazlarımda LineageOS kullanıyorum tabletimde vs.
Hayır gayet iyiler aksine.O zaman Android 12'den sonrakiler(A13, A14 ve A15 romlar) daha berbat sanırım performans hız ve akıcılık bakımından.
Bu ROM'lar telefonu yavaşlatıyor mu ?Hayır, gayet iyiler aksine ama telefonunuza ağır gelir.