Microzort burada kendi işletim sisteminde kendi uygulamalarının çoğunlukla kullanılmasını istiyor. Bunun için önce uygulamalarını ve yazılımını düzeltmeli sonra kullanıcılara istiyorsa 1 defalık reklam göndermeli o kadar.

Microzort burada kendi işletim sisteminde kendi uygulamalarının çoğunlukla kullanılmasını istiyor. Bunun için önce uygulamalarını ve yazılımını düzeltmeli sonra kullanıcılara istiyorsa 1 defalık reklam göndermeli o kadar.

Bu kadar zorlamasaydı Edge'e 1 şans verecektim ama şansını kaybetti üzgünüm.

Bir şirketin kendi uygulamalarını öne çıkarması kadar normal bir durum yok, sorun Microsoft'un bunu yapış şekli bence.

Daha çok zorlarsa daha çok soğurum. Zorla bir şey yapılmaz. Güzellikle yapılmalı. İnsanlar neyi beğeniyorsa onu kullanır. Microsoft alsın Bing'ini başka kapıya gitsin. Haydi başka kapıya.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 27503

Microsoft, Bing'i kullanmanız için Chrome'da reklam göstermeye başladı. İnternet arama motoru olan Bing'i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Chrome kullanıcılarına, engellenemeyen pop-uplar aracılığıyla Bing'i denemeleri için Microsoft çağrıda bulunuyor. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Microsoft Google'ı çok kızdırdı, ipler kopmak üzere

Bende de çıkıyor, ne saçma iş bu. Adamların işine karışıyor Microsoft.