Şaka maka bende.Ben Linux'a bu adam sayesinde geçtim. Her konuda destek oluyor kendi forumunda da bize.
Hatta o kadar gaza geldim ki ana makineye kurdum.
Sorunum olunca foruma yazıyorum dönüyor.
Cumartesi sohbeti de tadından yenmez.
Şaka maka bende.Ben Linux'a bu adam sayesinde geçtim. Her konuda destek oluyor kendi forumunda da bize.
Microzort burada kendi işletim sisteminde kendi uygulamalarının çoğunlukla kullanılmasını istiyor. Bunun için önce uygulamalarını ve yazılımını düzeltmeli sonra kullanıcılara istiyorsa 1 defalık reklam göndermeli o kadar.
Bir şirketin kendi uygulamalarını öne çıkarması kadar normal bir durum yok, sorun Microsoft'un bunu yapış şekli bence.Microzort burada kendi işletim sisteminde kendi uygulamalarının çoğunlukla kullanılmasını istiyor. Bunun için önce uygulamalarını ve yazılımını düzeltmeli sonra kullanıcılara istiyorsa 1 defalık reklam göndermeli o kadar.
Eki Görüntüle 27503
Microsoft, Bing'i kullanmanız için Chrome'da reklam göstermeye başladı. İnternet arama motoru olan Bing'i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Chrome kullanıcılarına, engellenemeyen pop-uplar aracılığıyla Bing'i denemeleri için Microsoft çağrıda bulunuyor. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kaynak: Microsoft Google'ı çok kızdırdı, ipler kopmak üzere
Benim için Edge'in tek görevi temiz kurulum sonrası Brave indirmek.