Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Microsoft Copilot uygulamam çalışmıyor. "Bağlantınız kesildi" gibi bir hata mesajı görüyorum. Ayrıca "tekrar dene" butonuna basınca düzeliyor fakat bir şeyler yazıp enter tuşuna bastığımda hiç tepki alamıyorum. Copilot sorularıma hiçbir cevap vermiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Üstün
Programı kaldırıp sonra tekrar indirip deneyin.
Hangi platformda kullaniyorsun. Uygulamayi kaldirip tekrar kurmayi denedin mi?
Microsoft Store üzerinden indirmiş olduğum Microsoft Copilot Windows 10 kullanıcısıyım.
Defalarca denedim fakat bir çözüm olmadı.
Ömer_Yeter
Üstün
Microsoft Store üzerinden indirmiş olduğum Microsoft Copilot Windows 10 kullanıcısıyım.
Defalarca denedim fakat bir çözüm olmadı.
Edge uzerinde çalışıyor mu?
Evet gariptir ki Edge üzerin de çalışıyor. Görev çubuğumdaki Copilot ise bu şekilde.
Dosya Ekleri
Ömer_Yeter
Üstün
Evet gariptir ki Edge üzerin de çalışıyor. Görev çubuğumdaki Copilot ise bu şekilde.
Bende de olmuştu bu durum. Çözülür kendi kendine büyük ihtimalle. Diger yandan güncellemeleri de kontrol etme de fayda var.
uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
Copilot App Windows 10 değil 11 için tasarlandı 10'da açılır ama uyumluluk/destek yok.
Edisyon Windows 10 ProWin10'un haziran 2024 oncesi surumlerinde oluyormus. Daha eski bir surum mu kullaniyorsun?
Sürüm 22H2
Yüklenme tarihi 2.08.2025
İS Derlemesi 19045.6332