cemkaraca

Yetkin
1747320432818.webp

Selam. Resimde gösterdiğim hızlı bağlantılar kısmına (arama kısmının altında YouTube, Kick, Twitch'in vs. olduğu yer) rastgele en çok kullanılan sekmeler ekleniyor. Ben eklenmesini istemiyorum, benim ayarladığım gibi kalsın istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

1747320349281.webp

Sayfa ayarlarında öyle bir ayar göremedim...

Yanındaki üç noktaya tıklayıp ''Sayfaya sabitle'' diyerek görmek istediğin siteleri ayarlayın. Sekmeler sabitlenmiş siteler ile dolunca geçmişten site göstermeyecektir. Bunun dışında Mue gizi uzantılar da kullanabilirsiniz.

2025-05-15_18-08.webp

Bu arada yer imlerinde yalnızca simgeyi göster diyerek, yer imi adını silmeden simge şeklinde daha az yer kaplamasını da sağlayabilirsin. Ben yeni sekme sayfası yerine yer imlerini kullanıyorum. Yeni sekme sayfasında da şu uzantıyı kullanarak MSN işlemlerini devre dışı bırakıyorum. Yer imlerindeki sayfaları da fare orta tuşu ile yeni sekmede açabiliyorum. Bu da farklı bir kullanım şekli size kalmış. Açıkcası bana yeni sekme sayfası aşırı gereksiz geliyor.

2025-05-15_18-10.webp

Yanındaki üç noktaya tıklayıp ''Sayfaya sabitle'' diyerek görmek istediğin siteleri ayarlayın. Sekmeler sabitlenmiş siteler ile dolunca geçmişten site göstermeyecektir. Bunun dışında Mue gizi uzantılar da kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 148266

Bu arada yer imlerinde yalnızca simgeyi göster diyerek, yer imi adını silmeden simge şeklinde daha az yer kaplamasını da sağlayabilirsin. Ben yeni sekme sayfası yerine yer imlerini kullanıyorum. Yeni sekme sayfasında da şu uzantıyı kullanarak MSN işlemlerini devre dışı bırakıyorum. Yer imlerindeki sayfaları da fare orta tuşu ile yeni sekmede açabiliyorum. Bu da farklı bir kullanım şekli size kalmış. Açıkcası bana yeni sekme sayfası aşırı gereksiz geliyor.

Eki Görüntüle 148267
Aslında bende de yer imleri var o zaman hangisine yakınsam yeni sekme veya yer imleri farketmiyor oradan açıyorum.

Bu arada sayfaya sabitle yaptım fakat en çok kullanılan sekmelerden hala eklmeye devam ediyor. ve rastgele ekliyor kafasına göre. Ben eklememsini istiyordum.. Mue eklentisini duydum sizin açtığınız konuda fakat çok uğraşmadım belki performansı falan bozar diye.

Atmış olduğunuz resimlerde sayfa ayarlarında hızlı bağlantılar var yanında iki sıra yazıyor. Onu kapalı seceneğine ayarlarsanız sadece ekranda arama kısmı kalacak.

Atmış olduğunuz resimlerde sayfa ayarlarında hızlı bağlantılar var yanında iki sıra yazıyor. Onu kapalı seceneğine ayarlarsanız sadece ekranda arama kısmı kalacak.
Anlatamadım sanırım. O yerin sadece böyle kalmasını istiyorum. Yeni siteler eklenmemesini istiyorum.

Yani o yer benim için çok kullanışlı kapatmak istemiyorum.

Tüm sekmeleri dolduracaksınız veya iki sıra yerine bir sıra yapacaksınız. Halen istediğiniz gibi olmuyorsa Mue kullanın. Açık kaynak ve detaylıdır. Veya Sağ taraftaki üç noktaya tıklayıp bu konuda geri bildirim yapın.

2025-05-20_00-36.webp