Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba, ne yaptıysam bir türlü Microsoft Store'un WhatApp sürümüne erişim sağlayamadım. QR kod yüklenmiyor, diğer giriş seçenekleri de aynı. REVO ile kaldırıp tekrar yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama olmadı, ağlıyacağım artık.

1706183673606.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ey eksileyen arkadaş, ne yapmamızı istersin? Telefon numarasıyla bağla tuşuna basınca ne olduğunu söylememiş ki? "Bir şey değişmiyor" dediğinden orada da QR kod gelmiyor anladım ben. Çok istiyorsan ayarlardan WhatsApp'ın önbelleğini temizle. @Beyza

Google üzerinden yüklemeyi denediniz mi? Belki Store üzerindeki hatalıdır.

Google üzerinden derken? WhatsApp'ın başka bir indirilebilir sürümü mü var?

Ey eksileyen arkadaş, ne yapmamızı istersin? Telefon numarasıyla bağla tuşuna basınca ne olduğunu söylememiş ki? "Bir şey değişmiyor" dediğinden orada da QR kod gelmiyor anladım ben. Çok istiyorsan ayarlardan WhatsApp'ın önbelleğini temizle. @Beyza

Denedim çalışmadı.

Bahsettiğin indirme seçeneği Microsoft Store'a yönlendiriyor.
Merak ediyorum da "Telefon ile giriş yap" dediğinde ekran bembeyaz mı kalıyor? Sadece telefon yazılacak bir kutu gelmesi lazım çünkü. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar girmeyi deneyebilirsin. Bende öyle çözülmüştü bir kez.

Merak ediyorum da "Telefon ile giriş yap" dediğinde ekran bembeyaz mı kalıyor? Sadece telefon yazılacak bir kutu gelmesi lazım çünkü. Ayrıca bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar girmeyi deneyebilirsin. Bende öyle çözülmüştü bir kez.

Telefon ile giriş yap seçeneği sonucunda böyle bir hata alıyorum, bilgisayarı yeniden başlatarak çözemediğimi yazmıştım.
1706185238815.webp

Garip. Microsoft Store'da başka yüklü uygulama yoksa önbelleğini sıfırla.

Microsoft Store önbelleğini sıfırlama
Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Windows Logo Tuşu + R tuşlarına basın, wsreset.exe yazın ve Tamam'ı seçin.
Not:
Boş bir Komut İstemi penceresi açılacak ve yaklaşık on saniye sonra pencere kapanacak ve Microsoft Store otomatik olarak açılacaktır.