Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba, ne yaptıysam bir türlü Microsoft Store'un WhatApp sürümüne erişim sağlayamadım. QR kod yüklenmiyor, diğer giriş seçenekleri de aynı. REVO ile kaldırıp tekrar yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama olmadı, ağlıyacağım artık.

1706183673606.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik olacak ama gerçekten WhatsApp Web kullanabilirsin çalışıyorsa, çünkü bu uygulamanın senkronize sistemi de bayağı bozuk. Ben de de çıkmıyordu QR kod bende basitçe Web kullandım, tabii ki kullanım alanı Web anlamında sana uymuyorsa bilemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komik olacak ama gerçekten WhatsApp Web kullanabilirsin çalışıyorsa, çünkü bu uygulamanın senkronize sistemi de bayağı bozuk. Ben de de çıkmıyordu QR kod bende basitçe Web kullandım, tabii ki kullanım alanı Web anlamında sana uymuyorsa bilemeyeceğim.

Yoğun olarak browser kullandığım için web sürümü elime ayağıma dolaşıyor, yine de teşekkürler.

@Beyza Güncellemelerini kontrol et ve dediğim gibi Microsoft Store'u sıfırla.

İşe yaramadı, formata doğru gidiyoruz format atmak istemiyorum böyle basit bir şey için.

Ev interneti mi yoksa bir şirketin ağına mı bağlanarak yapıyorsun bunu? Bazı kuruluşlar WP yüklensin istemezler bu yüzden kısıtlama koyarlar.

Her zaman kullandığım ev interneti.