Durumu izah ettim fakat ailem beni ciddiye almayıp "Mideni üşütmüşsün 1-2 güne geçer" deyip hastaneye gitmeme izin vermediler. Mecbur ilaç veya doğal yöntemler kullanmak zorundayım.
Buna mecbur değilsin itiraz et ailene. Hastaneye gitmek için ısrarcı ol. Bilmediğin bir yerden bilmediğin bir bakteri veya enfeksiyon bile kapmış olabilirsin. İlla yemekten olmak zorunda değil. Su içip kusmak ciddi iş, nasıl endişelenmiyorsunuz?

Merhaba,

Sabahtan beri midem bulanıyor ve bir bardak su içsem bile hemen kusuyorum. Dün akşam yağlı "işlekli" yiyip sonra yanına bir kola içmiştim. Sonra sabah uyandığımda midem ağrımaya başlamıştı ve 2-3 kere kusmuştum. Ateşim veya halsizliğim yok. Sabahtan beri hiçbir şeyde yemedim. Su içsem dahi 5 dakikada midem bulanıp kusuyorum. Ne zaman geçer bu durum?

Su içip kusuyorum diyorsunuz, normalde 1 2 kez kustuktan sonrası geçmesi gereken bir durum geçmiyor, aile falan dinlemeyin kaçın evden acile gidin şakasız söylüyorum. Abarttığımı falan düşünmeyin senelerce hastanalerde bulundum, aylarca yattım. Neyin ne olduğunu az çok biliyorum.

Bağırsak enfeksiyonu olmuşsun hocam bir şekilde ikna et git. Ben 4 defa bağırsak enfeksiyonu kaptım ilki çok lanet bir şeydi büyük tuvaleti yaptıktan sonra bayılmıştım gözümü hastanede açmıştım, ikincisinde sıvı ishal, üçüncüsünde fışkırarak kusma ve sonuncusunda iğrenç kokulu ter ile bağırsak enfeksiyonları serüvenimi bitirdim. 2 senedir besin şeklimi değiştirmememe rağmen artık enfeksiyon kapmıyorum. Bağışıklık geliştirdim.
Sana bir antibiyotik, yüksek dozda cırcır ilacı ve bağırsak dinlendirici ilaç verecekler. Devlet hastanesine git, detaylıca kanına ve dışkına bakıyorlar.