Silco
Yetkin
Şu an aktif değil, ne zaman aktif olur bilmiyorum: Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Son düzenleme:
Migros et urunlerinde etiket basıp indirim yapıyor o konuda fakat normal ürünlerde STT geçmiş urunleri de gizlice one koyuyorlar. Birkaç defa denk gelip gidip kasaya bırakmıştım, bakın bu geçmiş diye.Son kullanma tarihine bakmadan almayın. Migros Bim gibi tarihi yaklaşınca fiyat düşürüyor. Hatta bazen tarihi geçmiş ürünü satıyor. Nasıl olsa denetleme yok. Sağ olsun bim ve Migros sayesinde skt bakma alışkanlığı elde ettim. Teşekkürler.
Son kullanma tarihine bakmadan almayın. Migros BİM gibi tarihi yaklaşınca fiyat düşürüyor. Hatta bazen tarihi geçmiş ürünü satıyor. Nasıl olsa denetleme yok. Sağ olsun BİM ve Migros sayesinde SKT bakma alışkanlığı elde ettim. Teşekkürler.
STT yaklaşan ürüne kampanya yapılıyor zaten bu yalan değil. Et ürünlerine etiketi basıp koyuluyor, yoksa çöpe atmak zorunda kalirsiniz zaten. Belirttikten sonra alan da aliyor. Bunda bir sakinca yok zaten. Ayrıca herkes siz gibi de işini severek yapmıyor. Baglica'da çok defa süt ürünlerinin tarihini gecmis olarak yakaladim hocam.Migros'ta çalışıyorum tamamen yanlış bilgi biz o şekilde iş yapmıyoruz. 1000'in üstünde mağaza var sence onu takip edebileceğimizi mi sanıyorsun? 3 harfli marketlerde her mağaza kendi içerisinde kendi istedikleri ürünlere indirim yapabiliyorlar ama büyük marketler bu dediğiniz işlerle ilgilenmiyor bir kampanya varsa her mağazasında geçerli oluyor. Geçen mesela kaşarlarda 1 alana 1 hediye yaptık ama bazılarının gerçekten sttsi gelmişti. O da 20 markadan birisinde sadece. Bizim halkta böyle bir şeyi yakalayınca hemen algı yapmaya bayılıyor sttsi gelen ürünlere kampanya yapılıyor diye. Öyle bir şey yok isteselerde yapamazlar.
Stt yaklaşan ürüne kampanya yapılıyor zaten bu yalan değil. Et ürünlerine etiketi basıp koyuluyor, yoksa çöpe atmak zorunda kalirsiniz zaten. Belirttikten sonra alan da aliyor. Bunda bir sakinca yok zaten. Ayrıca herkes siz gibi de işini severek yapmıyor. Baglica'da çok defa süt ürünlerinin tarihini gecmis olarak yakaladim hocam.
Migros'ta çalışıyorum tamamen yanlış bilgi biz o şekilde iş yapmıyoruz. 1000'in üstünde mağaza var sence onu takip edebileceğimizi mi sanıyorsun? 3 harfli marketlerde her mağaza kendi içerisinde kendi istedikleri ürünlere indirim yapabiliyorlar ama büyük marketler bu dediğiniz işlerle ilgilenmiyor bir kampanya varsa her mağazasında geçerli oluyor. Geçen mesela kaşarlarda 1 alana 1 hediye yaptık ama bazılarının gerçekten sttsi gelmişti. O da 20 markadan birisinde sadece. Bizim halkta böyle bir şeyi yakalayınca hemen algı yapmaya bayılıyor sttsi gelen ürünlere kampanya yapılıyor diye. Öyle bir şey yok isteselerde yapamazlar.
Ek olarak Voop vitamin takviyesi markası Migros a ait. Bizzat takip ediyorum. Trendyol da sürekli indirim yapıyorlar. A aa sonra da yorumlarda insanlar "skt yakın." Diye şikayet ediyor. Ben de 2 adet ucuz diye takviye aldım. 2025 ocak gibi bitiyor. Haftada bi kullanmam gereken şeyi her gün içiyorum. Sırf bitsin çöpe gitmesin diye. Bundan sonra başka markadan aldım. Takıntılıktan adama skt 1 yıl altı olurda iade ederim diye mesaj atıyorum.Yok emin ol bende işimden nefret ediyorum askerlik ile birlikte çıkacağım zaten. Dediğiniz mağazalardaki problemler de çoğu zaman mağaza çalışanlarından kaynaklanmıyor. Genelde üst yönetim ya adam çıkarıyor ya mağaza değişikliği ya da başka sebepler. O etlerin olayı başka ama çöpe gitmesin diye tarihi yaklaşan ürünlere basıyoruz evet. Basmayınca belli başlı sayfalar linçliyorlar yoksa. Tab milletimiz kazanıyor benim için sorun yok.
Umursayan yok. İlla biri alır diye orada kalıyor. Bunu a101 de yapıyor. Her şeyi geçtim tarihi geçmiş süt ne be. Kızlara söyledim. Aradan birkaç hafta geçti yine orada duruyordu. Demek ki kimse almıyor. Ama inat ediyorlar. Ülkede denetleme her alanda yok ve lazım.Migros et urunlerinde etiket basıp indirim yapıyor o konuda fakat normal ürünlerde STT geçmiş urunleri de gizlice one koyuyorlar. Birkaç defa denk gelip gidip kasaya bırakmıştım, bakın bu geçmiş diye.