Picky

Uzman
Resimdeki gibi bir kulaklık almak istiyorum. Neden böyle bir şey diye sorarsanız; kulak üstü kulaklıklar uzun kullanımda baş ağrısı yapıyor, kulak içi kulaklıkların ise mikrofonu biraz uzak kalıyor, sesim karşı tarafa az gidiyor. Masaüstü mikrofon kullanıp sesi hoparlörden alınca bu sefer Discord'da konuşanların sesi mikrofona gidip karşı tarafa kendi sesleri geri gidiyor. Bunu da çözemedim. Kullanım amacım yalnızca Discord için olacak. Nasıl bir tavsiyeniz/çözüm öneriniz olur? Bütçe de belirtemiyorum, çünkü resimdeki kulaklık markaları hakkında hiç bilgim yok.

11.webp

Çok eskiden benzer tasarımda bir kulaklığım vardı. Kesinlikle tavsiye etmem, kulaktaki kıkırdakta dehşet bir ağrı/acı yapıyordu. Harici mikrofonunuz varsa kulak içi kulaklık ile onu beraber kullanmak daha mantıklı olur bence.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi yapıcam sanırım. Kulak üstü de bakabilirim belki bilemiyorum.

@Picky, rahattır ama hepsi silikonlu.
Kullandığınız kulakkık nedir?
Alternatif hafif bir kulak üstü bulabiliriz belki.
Büçteyi söylemenizi hala bekliyorum.

Kullandığım kulaklık Ttec marka çok eski kulak içi silikonsuz bir kulaklık. Artık sol tarafından çıtırtı tarzı sesler geliyor. Kablosu da kısa hiç rahat kullanamıyorum. 600 TL civarlarında bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum.