Resimdeki gibi bir kulaklık almak istiyorum. Neden böyle bir şey diye sorarsanız; kulak üstü kulaklıklar uzun kullanımda baş ağrısı yapıyor, kulak içi kulaklıkların ise mikrofonu biraz uzak kalıyor, sesim karşı tarafa az gidiyor. Masaüstü mikrofon kullanıp sesi hoparlörden alınca bu sefer Discord'da konuşanların sesi mikrofona gidip karşı tarafa kendi sesleri geri gidiyor. Bunu da çözemedim. Kullanım amacım yalnızca Discord için olacak. Nasıl bir tavsiyeniz/çözüm öneriniz olur? Bütçe de belirtemiyorum, çünkü resimdeki kulaklık markaları hakkında hiç bilgim yok.

Eki Görüntüle 231303
Forumda bende konu açmıştım. Apple earpods aldım. Kablolu, konforlu, rahat ve ses/mikrofon kalitesi çok iyi.

Ya da konfor bakımından daha da rahat olsun ama sesten birazcık ödün veririm, biraz da uğraşırım dersen. SONY MDR-E9LP (yanında sünger gelen versiyonu) gibi bir kulaklık alıp, harici bir mikrofon alıp mikrofon ve kulaklığı ayrı ayrı kullanabilirsin. Ama bağlantıyı sağlayacak bir kablo alman lazım, zaten yukarıda önermişler.