5330

Deneyimli
4000 TL'den adamla konuştum karşıya ses gitmiyor diyor True Tone pasif Touch ID aktif ekran orijinal diyor ancak bakınca anlaşılır hissiyatından.

Arka cam kırık olan IP 8 vardı onu alacaktım ama satılmış. Bütçe 4000 TL var şu an yükselttim biraz daha elimde J7 var satabilirsem biraz daha yükseltip Note 11Pro bakacağım.

Hocam almanı tavsiye etmiyorum. Hatta iPhone 12'den önceki iPhone'ları hiç tavsiye etmiyorum. Destekleri ya kesildi ya da kesilmek üzere.

O bütçeye biraz ekle. Git adam akıllı telefon al. Veya ikinci el iyi bir şey bak.

Telefonda kimseyle konuşmuyorsan alınabilir de 4000 TL'ye sıfır Android telefon da alırsın. Ne yapacaksın yani telefon vasfını yerine getiremiyorsa :)

Konuşuyorum da :D Android alırsam yurt dışı X ya da 11 Pro alacağım telefon sorun çıkarmasından korktum bir tık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam almanı tavsiye etmiyorum. Hatta iPhone 12'den önceki IPhone'ları hiç tavsiye etmiyorum. Destekleri ya kesildi ya da kesilmek üzere.

O bütçeye biraz ekle. Git adamakıllı telefon al. Veya ikinci el iyi bir şey bak.

Hmm o zaman 5500 civarına çıkarmaya çalışıp 11Pro mu alacağım çıkmazsa 10 Pro alacağım.

Para çıksa bakacağımda vazgeçtim o zaman almaktan.

4000 TL'den adamla konuştum karşıya ses gitmiyor diyor True Tone pasif Touch ID aktif ekran orijinal diyor ancak bakınca anlaşılır hissiyatından.

Arka cam kırık olan IP 8 vardı onu alacaktım ama satılmış. Bütçe 4000 TL var şu an yükselttim biraz daha elimde J7 var satabilirsem biraz daha yükseltip Note 11Pro bakacağım.

Max 3000 verilir. Gerisi tamir ettirilir kullanılır.

Sıfır Reeder alırım daha iyi.