Değil, %5 mi ne fındık var bunda. Sırf Milka diye aşırı fiyata satılan vasat bir "fındık kreması" idi ama sanırım halk uyanmış ve rafta tarihi geçmeye terk etmiş, indirim yapmışlar. Şu anki fiyatıyla alınır ama yine de kilo fiyatı 140 lira neredeyse, geçenki çikolata indirimi gibi bedava saldırınlık durum yok. %5 fındık içeren Tarım Kredi Kooperatif, Çokokrem, marketlerdeki en ucuz plastik kapla satılanlar vb. ayarında bir "fındık kreması".

Değil, %5 mi ne fındık var bunda. Sırf Milka diye aşırı fiyata satılan vasat bir "fındık kreması" idi ama sanırım halk uyanmış ve rafta tarihi geçmeye terk etmiş, indirim yapmışlar. Şu anki fiyatıyla alınır ama yine de kilo fiyatı 140 lira neredeyse, geçenki çikolata indirimi gibi bedava saldırınlık durum yok. %5 fındık içeren Tarım Kredi Kooperatif, Çokokrem, marketlerdeki en ucuz plastik kapla satılanlar vb. ayarında bir "fındık kreması".

Ha %5 ha %13, ikisi de vasat. Dediğim gibi %35 fındık oranı olan Tadıbu'yu tercih ederim.

Ha %5 ha %13, ikisi de vasat. Dediğim gibi %35 fındık oranı olan Tadıbu'yu tercih ederim.

Tüm olay fındık oranında bitmiyor, Nutella'nın formülü her nasılsa %13'e rağmen hoş bir kıvam ve tada sahip. Cebel marka bi tane almıştım süzme yoğurt markasından ne beklenir ki demeden çünkü %35 mi ne fındık vardı ama tadı da kıvamı da çok kötüydü. Orana çok takılırsan iş direkt fındık ezmesi alıp kakao basıp yemeye gidiyor, fiyatından dolayı Tadıbu almıyorum. Torku ve Nutella'nın kıvam/tat/fındık dengesi bence en iyileri.

Tüm olay fındık oranında bitmiyor, Nutella'nın formülü her nasılsa %13'e rağmen hoş bir kıvam ve tada sahip. Cebel marka bir tane almıştım süzme yoğurt markasından ne beklenir ki demeden çünkü %35 mi ne fındık vardı ama tadı da kıvamı da çok kötüydü. Orana çok takılırsan iş direkt fındık ezmesi alıp kakao basıp yemeye gidiyor, fiyatından dolayı Tadıbu almıyorum. Torku ve Nutella'nın kıvam/tat/fındık dengesi bence en iyileri.

Çikolata aromalı yağ yiyormuş gibi hissediyorum ben Nutella yerken. Tarım Kredi'nin ürünüde alınabilir oda çok övülüyor.

Çikolata aromalı yağ yiyormuş gibi hissediyorum ben Nutella yerken. Tarım Kredi'nin ürünüde alınabilir oda çok övülüyor.
Ve hangi ortamda ne kadar beklerse beklesin hiç karıştırmaya gerek olmadan tüketilebilmesi ya fındığın koklatıldığı anlamına gelir ya da içerisinde çok sağlam koruyucu madde bulunduğu anlamına gelir. Çünkü olması gereken fındığın yağının üstüne çıkıp tabaka oluşturması. Abdurrahman Tatlıcı'nın çikolatası dışında hiçbirinde göremedim bunu.