L leone1907 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 23 Nisan 2025 #1 Faturada, sözleşmede, işlem merkezinde bulamadım. Bazı abonelerin faturasında yazıyor ama benim faturamda yok, bunu nereden bulabilirim? Geçiş yaptığım hizmet numarasından farklı mı oluyor?
Faturada, sözleşmede, işlem merkezinde bulamadım. Bazı abonelerin faturasında yazıyor ama benim faturamda yok, bunu nereden bulabilirim? Geçiş yaptığım hizmet numarasından farklı mı oluyor?
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 23 Nisan 2025 #2 Evet her ISS de değişir müşteri hizmetlerini ara xDSL no öğreneceğim de. Bir de faturanın en alt soluna baktın mı? Son düzenleme: 23 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Evet her ISS de değişir müşteri hizmetlerini ara xDSL no öğreneceğim de. Bir de faturanın en alt soluna baktın mı?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 23 Nisan 2025 #3 2 sene önce kullanıyordum. Sanırım Online işlemlere uğramalısın. Yanlış hatırlamıyor isem orada vardı. Artı 0 Eksi
2 sene önce kullanıyordum. Sanırım Online işlemlere uğramalısın. Yanlış hatırlamıyor isem orada vardı.
iamnoobhas Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 651 Çözümler 2 Beğeniler 266 23 Nisan 2025 #4 E-Devlet'te sabit hat sorgulaya gir orada Millenicom'u bul orada yazıyor. Artı 0 Eksi
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 23 Nisan 2025 #5 E-postalarında da belirtmiş olabilirler, orayı kurcalamakta da fayda var. Artı 0 Eksi
KS KS L leone1907 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 23 Nisan 2025 #6 Faturada yazmıyor e-Devlet üzerinden buldum ve eski firmanın hizmet numarasıyla aynıymış değişmemiş. Artı 0 Eksi
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 23 Nisan 2025 #7 leone1907 dedi: Faturada yazmıyor e-Devlet üzerinden buldum ve eski firmanın hizmet numarasıyla aynıymış değişmemiş. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Değişmesi lazım bana yazsana xDSL No'yu hangi ISS gözüküyor kontrol edeyim. Artı 0 Eksi
leone1907 dedi: Faturada yazmıyor e-Devlet üzerinden buldum ve eski firmanın hizmet numarasıyla aynıymış değişmemiş. Genişletmek için tıkla... Emin misin? Değişmesi lazım bana yazsana xDSL No'yu hangi ISS gözüküyor kontrol edeyim.
KS KS L leone1907 Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 24 Nisan 2025 #8 onur kaya dedi: Emin misin? Değişmesi lazım bana yazsana xDSL No'yu hangi ISS gözüküyor kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Telekom altyapılı olduğu için değişmezmiş, hem e-Devlet'te yazıyor hem Millenicom SMS attı, eski numarayla aynı. Artı 0 Eksi
onur kaya dedi: Emin misin? Değişmesi lazım bana yazsana xDSL No'yu hangi ISS gözüküyor kontrol edeyim. Genişletmek için tıkla... Telekom altyapılı olduğu için değişmezmiş, hem e-Devlet'te yazıyor hem Millenicom SMS attı, eski numarayla aynı.
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 24 Nisan 2025 #9 leone1907 dedi: Telekom altyapılı olduğu için değişmezmiş, hem e-Devlet'te yazıyor hem Millenicom SMS attı, eski numarayla aynı. Genişletmek için tıkla... Normalde öyle bir şey yok churn alınınca değişir, TT altyapısı olsa bile, neyse yeni operatörünüz hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
leone1907 dedi: Telekom altyapılı olduğu için değişmezmiş, hem e-Devlet'te yazıyor hem Millenicom SMS attı, eski numarayla aynı. Genişletmek için tıkla... Normalde öyle bir şey yok churn alınınca değişir, TT altyapısı olsa bile, neyse yeni operatörünüz hayırlı olsun.