Ben 3 yıldır millenicom kullanıyorum. 50 lik internet 370 lira şu an. Diğerleri 24 32 internetleri 500 liralardan aşağı vermiyor. Taahhüt de cabası. Birde zorunlu olarak modem satıyorlar bilgin olsun. Taahhüt olmadığından kafam rahat, kafam atarsa çat diye kapattırırım.
Alt yapı ttnet olduğu için hangi firma alırsan al iyi değilse verim alamazsın. Ha şöyle bir şey var eğer orada millenicom kullanan azsa birazcık daha iyi verim alırsın.
Zorunlu modem canımı sıkmadı değil. Ben şu anda bulunduğum yerde altyapı yok diye Türk Telekom Magnet'e 800 lira ödüyorum ve 12 downloand 12 upload var
Yani 500 falan yine iyi gelecek bu 1 seneden sonra fakat şu modem işi saçma olmuş.
1 yıldır kullanıyom hızı iyi veriyor. Hattan gelen hızın tamamını alıyorum onda sorun yok. Sanırım bizim binadan kaynaklı sinir bozucu droplar oluyor. Hatta gürültü çok oluyor. Bunu modem değiştirerek veya tesisatı değiştirerek gidermek mümkün onun dışında ben sorun yaşamadım.
1 yıldır kullanıyom hızı iyi veriyor. Hattan gelen hızın tamamını alıyorum onda sorun yok. Sanırım bizim binadan kaynaklı sinir bozucu droplar oluyor. Hatta gürültü çok oluyor. Bunu modem değiştirerek veya tesisatı değiştirerek gidermek mümkün onun dışında ben sorun yaşamadım.
Maalesef fikrim yok
Ancak taahhüt gerektirmeyen firmaları dene bence tek kaybın kurulum ücreti olur. Zaten modeminde var. Nasıl olsa istediğin zaman kapattırabiliyorsun.
Maalesef fikrim yok
Ancak taahhüt gerektirmeyen firmaları dene bence tek kaybın kurulum ücreti olur. Zaten modeminde var. Nasıl olsa istediğin zaman kapattırabiliyorsun.
Esenlikler. Üniversite için Aydın'da bir ev tuttum, daha yerleşmek için gitmedim ama altyapı için 89 Mbps VDSL hız olduğunu söylüyor. Millenicom fiyatları güzel görünüyor, bugüne kadar hiç TTNET dışında bir şey kullanmadım. Kullanılır mı sizce? 100 Mbps paket 329 TL, öyle müşteri hizmetleriyle falan pek derdim olacağını sanmıyorum. Bir de TP-Link TD-W9970 V3 modemim var, bunu kullanabilir miyim?
Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Netspeede bi bak derim. 100 Mbps 369 TL. Referans kodu ile beraber aylık 339 TL. Altyapın neyse onu alırsınız. 24/7 müşteri hizmetleri var. 2 senedir kullanıyorum ve memnunum.