Millenicom nasıldır?

Netspeede bi bak derim. 100 Mbps 369 TL. Referans kodu ile beraber aylık 339 TL. Altyapın neyse onu alırsınız. 24/7 müşteri hizmetleri var. 2 senedir kullanıyorum ve memnunum.
Tamamdır, bunu bir araştıracağım. Referans kodu için konu açarım zaten. 88'e 20 diyor altyapı. Daha gidip görmedim, emlakçıyla konuştum. Gidip tutacağım işte.

Tamamdır, bunu bir araştıracağım. Referans kodu için konu açarım zaten. 88'e 20 diyor altyapı. Daha gidip görmedim, emlakçıyla konuştum. Gidip tutacağım işte.
Buraya mailini yazarsan sana referans kodu ulaştırırlar. Hazırda durur abone olurken müşteri hizmetlerine verirsiniz.

Buraya mailini yazarsan sana referans kodu ulaştırırlar. Hazırda durur abone olurken müşteri hizmetlerine verirsiniz.
Konuyu pek okumadim fakat ISS onerisi olarak Millenicom yerine ben de Netspeed derim zira musteri hizmetleri vs. cok daha ulasilabilir ve cozum odakli.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Başvuru sureci öncesi mail ve konu açma isini hallederim. O zaman NetSpeed aklımda kalsın. Muhtemelen NetSpeed kullanacağım. Bu arada itiraf edeyim, 20 yıllık ömrümde ilk defa TTNET dışında bir marka kullaniyor olacağım (ev interneti icin) 😁

Geri
Yukarı Alt