Millenicom'da sorun yaşayan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elweald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 504

Bende kopmalar oluyor ve hala devam ediyor. Bugün Türk Telekom kullanan arkadaşımda aynı problemden muzdarip olduğunu söyledi.

Arkadaşlar yaşadığım sorunlar ile ilgili destek talebi açmıştım şu anda çözülmüş gibi gözüküyor haberiniz olsun.

Yaklaşık 3 gündür yaşadığım sorun. İnternetimde herhangi bir sorun yok sorun paketloss oyunlarda acayip laglanma oluyor adamları göremiyorum mermiler gitmiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_10.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 86
Millenicom abonesiyim. Cuma günü yaşanan genel çökme sonrası sık sık oyundan düşüyorum.

Üst katta Türk Telekom aboneliği var. Kardeşime ait şu anda onu kullanıyorum. Kendime ait Millenicom aboneliğim var ama kullanamıyorum.

Ayrıca farklı ISS, ye geçmeyi düşündüğüm için. Millenicom, a xDSL no öğrenmek için talep oluşturdum dün, saçma sapan cevap verdiler iyice bilendim.

Yaklaşık 3 gündür yaşadığım sorun. İnternetimde herhangi bir sorun yok sorun paketloss oyunlarda acayip laglanma oluyor adamları göremiyorum mermiler gitmiyor.

Hocam bende de aynı durum vardı ticket açın hallediyorlar.

2 gündür yaşıyorum, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…