MeHMeT01
Uzman
Merhaba cümleten, millenicom üzerinde bağlantı sorunları yaşayan var mı? Millenicom kullanıyorum, kendi sitemde ara sıra bağlantı hatası veriyordu. Bir iki site daha var hiç açılmıyor bu tür sorunlar yaşayan var mı?
Örnek: turk.net bu site hiç bir şekilde açılmıyor bunun gibi birkaç site daha vardı.
Bu sorun yüzünden şuan turk.net firmasına geçtim henüz bir sorunla karşılaşmadım. Millenicomda bu tür sorunlar yaşayanlar var mı diye merak ettim çünkü kardeşimde farklı bir adreste millenicom kullanıyor ve oda bu tür sorunlar ve yavaşlıklar olduğunu söylemişti.
Ek olarak: Windows Update bile yüklenmiyordu ve telefonun internetine bağlanıp güncelliyordum.
Örnek: turk.net bu site hiç bir şekilde açılmıyor bunun gibi birkaç site daha vardı.
Bu sorun yüzünden şuan turk.net firmasına geçtim henüz bir sorunla karşılaşmadım. Millenicomda bu tür sorunlar yaşayanlar var mı diye merak ettim çünkü kardeşimde farklı bir adreste millenicom kullanıyor ve oda bu tür sorunlar ve yavaşlıklar olduğunu söylemişti.
Ek olarak: Windows Update bile yüklenmiyordu ve telefonun internetine bağlanıp güncelliyordum.
"Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 (Sürüm 1.437.245.0) - Güncel Kanal (Geniş) için Güvenlik Zekası Güncelleştirmesi İndiriliyor - 63%" 63% kaldı 1 saatten fazladır aynı sabit duruyor bunun çözümü nedir?
- MeHMeT01
- antivirus geniş güncel güvenlik kanal microsoft sürüm
- Forum: Windows 11