Hakem ne alaka? Hakem gayet adil davrandı. Sadece bir oyuncumuzun bacağına basmasına kırmızı vermesi gerekirdi ama onu saymazsak normaldi.
Adil miydi? Xavi Simons'la Samet'e çifte giren VDV'ye faul vermeyen hakeme adil davrandı diyorsan git yol yakınken futbol dersi izlemeye başla.
Hakem daha duracağı yeri bilmiyor. İki takımın da pas kanallarını kapatıp durdu. Faullerde her kararı aleyhimizeydi.

Semih Kılıçsoy baştan oynasaydı çok başka şeyler olabilirdi. Kenan Yıldız ikinci bir Emre Mor vakası olacak gibi duruyor hayırlısı. Ben yinede genel performansımızı beğendim.
Kenan bir balondur. Semih Kılıçsoy>Kenan Yıldız açık ara.
Ayrıca Emre Mor'un en azından bireysel yeteneği bu takımda Arda'dan sonra en yükseği.

Adil miydi? Xavi Simons'la Samet'e çifte giren Vdv'ye faul vermeyen hakeme adil davrandı diyorsan git yol yakınken futbol dersi izlemeye başla.
Hakem daha duracağı yeri bilmiyor. İki takımın da pas kanallarını kapatıp durdu. Faullerde her kararı aleyhimizeydi.

Zaten başından bunu istiyorlardı hocam Türkiye'nin bir anda parlaması onlara zor geldi.

Hicbir zaman futbolu takip eden birisi olmadım ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm.
Sağ-sol demeden hep beraber eskisi gibi millet duygusunu canlandırıyordu sonuçta.