Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Adil miydi? Xavi Simons'la Samet'e çifte giren VDV'ye faul vermeyen hakeme adil davrandı diyorsan git yol yakınken futbol dersi izlemeye başla.Hakem ne alaka? Hakem gayet adil davrandı. Sadece bir oyuncumuzun bacağına basmasına kırmızı vermesi gerekirdi ama onu saymazsak normaldi.
Hakem daha duracağı yeri bilmiyor. İki takımın da pas kanallarını kapatıp durdu. Faullerde her kararı aleyhimizeydi.
SF26
Üstün
Kenan bir balondur. Semih Kılıçsoy>Kenan Yıldız açık ara.Semih Kılıçsoy baştan oynasaydı çok başka şeyler olabilirdi. Kenan Yıldız ikinci bir Emre Mor vakası olacak gibi duruyor hayırlısı. Ben yinede genel performansımızı beğendim.
Ayrıca Emre Mor'un en azından bireysel yeteneği bu takımda Arda'dan sonra en yükseği.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Yine Türk Düşmanlarının yüzü gülecek..
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Adil miydi? Xavi Simons'la Samet'e çifte giren Vdv'ye faul vermeyen hakeme adil davrandı diyorsan git yol yakınken futbol dersi izlemeye başla.
Hakem daha duracağı yeri bilmiyor. İki takımın da pas kanallarını kapatıp durdu. Faullerde her kararı aleyhimizeydi.
Zaten başından bunu istiyorlardı hocam Türkiye'nin bir anda parlaması onlara zor geldi.
SF26
Üstün
Parlamalık durum yok, o faulu herhangi bir ülkede direk kırmızı veriyorlar.Zaten başından bunu istiyorlardı hocam Türkiye'nin bir anda parlaması onlara zor geldi.
Hakem kartı müsait olmayan, ikiye ayrılmış yerin tam ortasına monte etmiş sanırım.
Atamızın İzinden
Deneyimli
En azından Çeyrek Final gördük. Çok güzel bi söz var. Bitti Diye Üzülmeyin, Yaşandı diye sevinin.Hicbir zaman futbolu takip eden birisi olmadım ama ne yalan söyleyeyim üzüldüm.