Kenan'a maçtan önce keşke kazanırsak seni karıya götüreceğiz deselerdi. O zaman içinden 2008 Ronaldo çıkarırdı.

Gg Avrupa/GFB Europe/UAvrupa/ çarşı Berlin sahaya inerse hepsinin delikleri genişler.

Bizim gurbetçi türklerde iş yok hocam adam kürd*stan paçavrası açıyor bir tane kendini bilmez, bizim yüzlerce Türk izliyor biri de çıkıp bir yumruk yapıştıramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 5 dakikadaki atikliği maç boyu yapsalardı böyle bir şey olmazdı, ama yine de ben dün direkt olarak bu maçın Hollanda lehine 2-1 biteceğini söylemiştim. Hollanda oyuncuları çok atik, bizimkiler yavaş kalıyor onlara karşı. Bu maçı penaltıyla bir şekilde alsak bile, İngiltere maçı konusunda en az 3 farklı bir maç sonu olacağını bekliyordum. Hollanda’nın ikinci golü haybeye oldu resmen, çok üzüldüm. Şu anda belki de penaltı faslında kurtarıp, en azından yarı finalde boy gösterebilirdik.

Performansımız güzeldi Montella'nın inadına gitmiş bir maç ama Montella'nın da üzerine gitmek istemiyorum. Şenol Güneş gibi sıfır çekmedi Kuntz gibi Faroe Adalarına yenilmedi ya da Lucescu gibi tazminat peşinden koşmadı. Turu geçsek kahraman ilan edilecekti oda böyle olmasını istemedi ama olmadı emeğine sağlık. Yerli bir hoca milli takıma daha iyi olur bu konuda tercihim İsmail Kartal.