Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrx

Başarılı
1.21.4 sürümünü optifine ile birlikte oynamak istedim ve kurulumları gerçekleştirdim. Ancak görüntüde bozulmalar mevcut, özellikle suda ve bloklarda. Nasıl çözeceğim konusunda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Screenshot_2024-12-31-10-02-30-445_com.technopat.net.webp

Screenshot_2024-12-31-10-01-32-810_com.technopat.net.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
NVIDIA denetim masasında 3D modellemeyi uygulamanın belirlemesi seçeneğini seçtiğimde sorun büyük ölçüde düzeldi. Sanırım sorun buymuş.
Daha stabil OptiFine 1.21.4 cikmadi ondandir. Indirdiginiz ön izleme sürümü. Hatalari buradan bildirin.

1.21.4 sürümünü optifine ile birlikte oynamak istedim ve kurulumları gerçekleştirdim. Ancak görüntüde bozulmalar mevcut, özellikle suda ve bloklarda. Nasıl çözeceğim konusunda yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 111378

Eki Görüntüle 111379

Genelde ön izleme sürümlerinde sorun çıktığına şahit olmadım. Kendim de güncel sürüm Optifine yükleyip test ettim. Görsel bir sorun göremedim.

2024-12-31_11.50.16.webp

İlk olarak en güncel ön izleme sürümünü yükleyin.

Sürümünüz güncelse ayarları sıfırlamayı deneyin. Ayrıca ön izleme sürümü olduğundan, bazı ayarlar düzgün çalışmıyor olabilir.

2024-12-31_11-52.webp

NVIDIA denetim masasında 3D modellemeyi uygulamanın belirlemesi seçeneğini seçtiğimde sorun büyük ölçüde düzeldi. Sanırım sorun buymuş.

Çözüm