Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
"Baltaya ganimet büyüsü mü basılırmış?" dediğinizi duyar gibiyim fakat başka bir dünya açtım ve denedim gayet basılıyor.
Baltamda, verimlilik 5, kırılmazlık 3 ve onarım büyüleri var. Derseniz ki, "Kardeşim başka büyüyle çakışıyordur, bunu da biz mi söyleyelim?" Hayır, onu da deneme dünyamda denedim, bire bir aynı büyüler rahatlıkla basılıyor fakat hayatta kalma dünyamda olmuyor, neden? Bu arada seviye falan dert değil 35 seviyem var şu an ama örste asla basamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Baltaya ganimet büyüsü mü basılırmış?" dediğinizi duyar gibiyim fakat başka bir dünya açtım ve denedim gayet basılıyor.
Baltamda, verimlilik 5, kırılmazlık 3 ve onarım büyüleri var. Derseniz ki, "Kardeşim başka büyüyle çakışıyordur, bunu da biz mi söyleyelim?" Hayır, onu da deneme dünyamda denedim, bire bir aynı büyüler rahatlıkla basılıyor fakat hayatta kalma dünyamda olmuyor, neden? Bu arada seviye falan dert değil 35 seviyem var şu an ama örste asla basamıyorum.
Kreatif modda her büyüyü her şeye basabilirsin (çakışmayanları) ama hayatta kalmada olmaz. Ganimet ile balta uyumlu büyüler değiller.
Kreatif modda her büyüyü her şeye basabilirsin (çakışmayanları) ama hayatta kalmada olmaz. Ganimet ile balta uyumlu büyüler değiller.

Çözüm
Öyleymiş, teşekkür ederim. İnternette de herhangi bilgi yazmıyordu böyle :) Ben de sevinmiştim ne güzel oluyor diye. Kılıç kullanmayı sevmiyorum bence gereksiz yer ama blaze tozu için mecburum sanırım. Tekrardan sağ olun...

Çakışma olayından bağımsız, hayatta kalma modunda ne kadar uyumlu olsalar bile belirli bir seviyeden sonra istediğiniz büyüleri basamamaya başlıyorsunuz. Bu oyunun bir özelliği, normalde bu tip büyüleri basmak hesaplayınca 50-70 seviye istiyor ancak o seviyeye sahip olsanız bile oyun izin vermiyor.

Dosya Ekleri

• sfl4wmmqr9w21.webp
    sfl4wmmqr9w21.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 89