Minecraft bana göre vasat

Normal bir oyuncunun 1 haftasini alir saydigin kisimlar. Yuzeysel bir sekilde bakarsak oyun kisir donguye sokuyor insani.

Benim elestrim burada oyunun insani kisir donguye sokmasi. Bu sebeple oyun bana sikici geliyor. Sana bos bir dunya veriyor istedigini yap diye fakat 16 yillik oyunu daha 5 yillikken oynamaya baslayan ben bu oyundaki mekaniklerin neredeyse tamamini kullandim. Minecraft bir simulasyon oyunu oldugundan dolayi istedigim zaman actigim da beni oyalayacak bir seyler olmali. Fakat yok. Mantik her zaman ayni bu oyunda. Minecraft'in miladi doldu. En azindan benim icin. Yapacak bir sey bulamiyorum. Cunku oyunu 11 yildir oynuyorum.

Son düzenleme:

Eğer modlarsan düşüncelerin çok değişir emin ol.

Yani bir oyunu 11 yıl oynadınız ve artık size yeni bir şey veremediği için eleştiriyorsunuz... Her oyun sonsuza dek "viable" kalmak zorunda değil, yüzlerce saat oynandıktan sonra yeni şeyler sunmak zorunda da değil. Minecraft vanilla hali ile oyunu hiç bilmeyen birisine yüzlerce saatlik bir eğlence sunuyor devamında ise çok oyuncuulu oyun modu sunuyor yetmiyor java altyapısı sayesinde onbinlerce farklı mod ve mod paketi sunuyor. Bence gayet başarılı hatta şunu net bir şekilde söyleyeyim hayatımda yaptığım en iyi oyun yatırımı olabilir.

Minecraft, bir oyundan ziyade bir oyun motoru gibidir. Bu yüzden bir süre sonra tekrara binmez; içinde çok rahat 10.000+ saatlik içerik barındırabilir. Bana sorarsanız, oyun tarihinin oyuncuya en fazla özgürlük tanıyan oyunudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…