RDR 2 ile Minecraft bir mi? RDR 2 hikayeli oyunken Minecraft, simulasyon oyunu. RDR 2'nin sonu var. Minecraft'in yok.
Açık dünyasında binlerce saat oynayan var RDR2’yi. Bir sonu yok. Hikayesi bitiyor sadece. Oyun devam. 11 yıl oynatsan döngüye girmeyen oyun yok onu demek istiyorum sana.

RDR 2 ile Minecraft bir mi? RDR 2 hikayeli oyunken Minecraft, simulasyon oyunu. RDR 2'nin sonu var. Minecraft'in yok.
Minecraft’ta Ender Dragon’u yenerek oyunun ana hedefini tamamlayabilirsin, ama sonrasında yine kendi dünyanda oynamaya devam edebilirsin. RDR2’de de benzer şekilde ana hikâye biter ama oyun devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık dünyasında binlerce saat oynayan var RDR2’yi. Bir sonu yok. Hikayesi bitiyor sadece. Oyun devam. 11 yıl oynatsan döngüye girmeyen oyun yok onu demek istiyorum sana.
Evet bu çok doğru. RDR2'yi açık dünya oynayan arkadaşım var hala, oyunu sevdiği için hala oynuyor adam. Döngüye girmeyi ben pek sevmiyorum belki o yüzden Minecraft bir süre sonra sıkmıştır, sürekli aynı şeyleri yapmaya dönüyor çünkü (sunuculardan bahsetmiyorum, tek oyunculu moddan bahsediyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, 10 yillik Minecraft oyuncusuyum. Eski surumlerinden beri oynarim. Fakat son gunler neredeyse beni sarmiyor. Orijinal Minecraft'a sahibim. Fakat oyle duruyor yani hic girmiyorum bile. Insanlari tatmin edecek yenilik getirmiyorlar. Oyuna getirilecek o kadar guncelleme varken dalga gecer gibi uzerine binecegimiz ghast getiriyor adamlar. Ne yapayim abi ben uzerine binecegim ghasti?

Ben, 10 yillik Minecraft oyuncusuyum. Eski surumlerinden beri oynarim. Fakat son gunler neredeyse beni sarmiyor. Orijinal Minecraft'a sahibim. Fakat oyle duruyor yani hic girmiyorum bile. Insanlari tatmin edecek yenilik getirmiyorlar. Oyuna getirilecek o kadar guncelleme varken dalga gecer gibi uzerine binecegimiz ghast getiriyor adamlar. Ne yapayim abi ben uzerine binecegim ghasti?
Hatta bir güncelleme korku ile ilgili bir biyom ve yaratık getirmişlerdi, fakat korku ile ilgili hiç bir şey göremedim. Ben küçükken oynadığım zaman normal zombiden daha çok korkup saklanıyordum.

Bence vasat değil ama mükemmelde değil.

Dosya Ekleri

• images (2).webp
    images (2).webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 33
5 yıldır bilgisayarım var ve bu 5 yılda toplasan 3 saatten fazla Minecraft oynamamışımdır. Arkadaşlarım aralarında defalarca kez oynadı fakat hiç ilgimi çekmiyor çok sıkıcı bir oyun.