Luna1057
Yetkin
Mod pack için önerilen RAM miktarı zaten yaklaşık 10 GB, RAM'lik bir durum yok. O sorun olduğu zaman F3 + A yapmayı dene.Oyuna girdiğim zaman zaten mod bana uyarı veriyor maksimum 10 GB diye. Senin bilgisayarın için 9 GB diyor. Önerilenden daha fazla ayrılmış diyor.
Onu denemedim fakat şu an için geçti gibi oyundan çık gir yaptığımda.
19.9' GB'larda geziyor bazen 19.8'e düşüyor.
F3 + A yaptığın zaman geçmiyor mu? Modun bir bugu olabilir.Dünya yüklenmiyor, bu normal mi? Bettermc modpackindeki modlardan dolayı olabilir mi? 343 tane mod var çünkü ve Forge'a verdiğim RAM 12 GB.
Sistemim:
- R5 5600.
- RX 6700 XT.
- 32 GB RAM.
Oyuna girdiğim zaman zaten mod bana uyarı veriyor maksimum 10 GB diye. Senin bilgisayarın için 9 GB diyor. Önerilenden daha fazla ayrılmış diyor.@Luna1057 Muhtemelen verdiğiniz 12 GB yetmiyor. Kalan 7GB farklı işlemler ve sistemden kaynaklıdır. RAM limitini arttırabiliyorsanız o şekilde deneyin. Yanlış hatırlamıyorsam 12 GB üstü verilmiyordu. O tarz bir şey varsa modların bazılarını kaldırın. Bu şekilde oyun açılsa bile portala girdiğiniz an çöker.
Onu denemedim fakat şu an için geçti gibi oyundan çık gir yaptığımda.F3 + A yaptığın zaman geçmiyor mu? Modun bir bugu olabilir.
Mod pack için önerilen RAM miktarı zaten yaklaşık 10 GB, RAM'lik bir durum yok. O sorun olduğu zaman F3 + A yapmayı dene.Oyuna girdiğim zaman zaten mod bana uyarı veriyor maksimum 10 GB diye. Senin bilgisayarın için 9 GB diyor. Önerilenden daha fazla ayrılmış diyor.
Onu denemedim fakat şu an için geçti gibi oyundan çık gir yaptığımda.