Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorununuzu anladım fakat büyük ihtimalle kullandığınız emote modundan kaynaklanıyor. Bu modu bilmediğim için de çözümü açıklayamıyorum maalesef.
mudurvekili
Yetkin
Bahsettiğiniz imlecin baktığınız yere göre renk değiştirmesi ise bu zaten oyunda var olan bir şeydi, karşıtlık yaratarak her zaman görünmesini sağlıyor.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Videoda belli oluyor mu anlamadım. Ama hareket şekli değişmiş. Nasıl düzeltirim bunu? Ayarları karıştırdım bulamadım.
Normali bu.
Hocam badlion kullanmayın bence. Buraya atmam yasak ama neden kullanma dediğimi YouTube'dan bulabilirsiniz.
Kardeşim Badlionla ilgili bir şey değil bu ama normali öyle.Normali bu.
Hocam badlion kullanmayın bence. Buraya atmam yasak ama neden kullanma dediğimi YouTube'dan bulabilirsiniz.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok hocam P***fili olaylaylarından dolayı kullanmayın dedim.Kardeşim Badlionla ilgili bir şey değil bu ama normali öyle.
Onu biliyorum, ben imleç için söz ettim.Yok hocam P***fili olaylaylarından dolayı kullanmayın dedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz imlecin baktığınız yere göre renk değiştirmesi ise bu zaten oyunda var olan bir şeydi, karşıtlık yaratarak her zaman görünmesini sağlıyor.
Hayır o değil. 11. saniyeden sonra ben fareye dokunmayı bırakıyorum ama imleç akıp gidiyor. Ama normal klasiğinde böyle olmuyor o da duruyor. Ben onu soruyorum.
Normali bu.
Hocam badlion kullanmayın bence. Buraya atmam yasak ama neden kullanma dediğimi YouTube'dan bulabilirsiniz.[/SPOILER
Eskiden kullanıyordum. Şu an yok ama videoyu oraya kaydetmiş.
Kardeşim Badlionla ilgili bir şey değil bu ama normali öyle.
Modlu oynuyorum badlion yok. Yazdım yukarıya neyi sorduğumu videoda belli olmamış.
mudurvekili
Yetkin
Sorununuzu anladım fakat büyük ihtimalle kullandığınız emote modundan kaynaklanıyor. Bu modu bilmediğim için de çözümü açıklayamıyorum maalesef.
Modun ismini bilmiyorum ama kaldırınca düzeldi. Yani dediğiniz gibiymis. Yazanlara teşekkür ederim.