Ömer_Yeter
Yetkin
Huzurlu atmosferi, müzik ve özgürlük hissi. Ayrıca basit grafikleri ve kolay çözülebilen mantığı ile çok yormuyor da.
Eski grafikleri çok hoştu bence.
Huzurlu atmosferi, müzik ve özgürlük hissi. Ayrıca basit grafikleri ve kolay çözülebilen mantığı ile çok yormuyor da.
Bence oyun çok güzel şu anda. İçeriği de çeşitleniyor her güncellemede. Microsoft’un nadir yönettiği doğru işlerden biri Minecraft.
Bir de optimizasyonda sorunsuz olsa. Gerçi, bu Java'dan kaynaklı bir durum. Ben mesela sırf bundan dolayı Bedrock'ta Hardcore'a başlamayı planlıyorum.
Bence oyun çok güzel şu anda. İçeriği de çeşitleniyor her güncellemede. Microsoft'un nadir yönettiği doğru işlerden biri Minecraft.
Ama Minecraft bu sonuçta, ne olabilir ki en fazla?Çoğunluk aksini söylüyor hocam gözlemlediğim üzere. Oyunun gelişimin inanılmaz yavaş ve saçma ilerlediği görüşünde insanlar.
OptiFine tarih oldu dostum, haberin olsun. 2025 yılında insanlar, Sodium + Iris kullanıyor ve OptiFine'dan kat ve kat daha performanslı.OptiFine kur. Sorunsuz oynarsın. Bedrock'ta güzelleşti ama Java başka.
Java için optimizasyon sorun değil az biraz modlardan anlıyor isen. OptiFine çöpü yerine gidip Sodium kurarsın, NVIDIA ekran kartın varsa Nvidium kurarsın. FPS uçuyor zaten sonra.
OptiFine tarih oldu dostum, haberin olsun. 2025 yılında insanlar, Sodium + Iris kullanıyor ve OptiFine'dan kat ve kat daha performanslı.
Modlarla zaten bayağı bir içli dışlıyım. O konuda problem yok. Mojang keşke bu konuda bizi uğraştırmasa.
Evet, Hunger Games döneminde kullanıyordum ben, çünkü alternatifi yoktu.bir efsane olduğu gerçeğini kimse değiştiremez. Ben 2020 öncesi bayağı bir kullandım onu.