GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Telefonuma tekrardan Minecraft indirdim ve eskiden kullandığım skini kullanmaya çalıştığımda çözünürlük hatası alıyorum. Bir sürü site ve ChatGPT ile de denedim yine aynı. Skini aşağıya bıraktım. Yardımcı olabilecek var mı? 64x32, 64x64 veya 128x128 ve PNG olmalıymış.

Dosya Ekleri

• 7373ca6d86a77b909444f1da96e4198d96c53f0f.webp
    7373ca6d86a77b909444f1da96e4198d96c53f0f.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 60
Boyutlandırma da sorun yaşamıyorsan, alternatif olarak bir çözüm sunacağım. İmkanın varsa herhangi bir bilgisayardan veya direkt internet kafeden, minecraft.net üzerinden premium hesabına giriş yapıp deneyebilirsin. Mobilden daha önce Minecraft oynamadım ama alternatif bir çözüm sunmak istedim. Çaresiz bekleyiştense, denemek başarıya ulaştırabilir.

Düzenleme; Senin için test etmek istedim.

İlk adımda sunduğun skini indirip, dosyayı PNG olarak değiştirip minecraft.net üzerinden skini yükledim.
skin.webp

Daha sonra bu uyarıyı aldım;
uyarı.webp

Sorundan emin olmak adına, kendim 2. bir skin indirdim ve onu yüklemeyi denedim.
dskin.webp

Sonuç beklediğim gibi, başarılı.
mevcutskin.png.webp

Kısaca şunu söylemek istiyorum, başka bir skin üzerinden denemeni tavsiye ederim. Eğer sende başka bir skin üzerinden bu işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirirsen, sorun daha önceki kullandığın skin ile alakalıdır.

Son düzenleme: