Detaylar
Kim cevapladı?yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Ben Windows değil Ubuntu kurup oradan kendime özel panel kurup kullanıyorum. Ancak eğer bağlantı kesintisi olmasın lag sorunu yaşamak istemiyorum dersen. Son birkaç sunucumu kayizer'den aldım. Kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım. 200+ mod kullanıyorduk.
anomaly
Uzman
Ubuntu olunca ne fark ediyor? Ve sunucuyu normal Windows'ta kurar gibi kuruyoruz değil mi?Ben Windows değil Ubuntu kurup oradan kendime özel panel kurup kullanıyorum. Ancak eğer bağlantı kesintisi olmasın lag sorunu yaşamak istemiyorum dersen. Son birkaç sunucumu kayizer'den aldım. Kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım. 200+ mod kullanıyorduk.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Ben tamamen kişisel tercihlerimden dolayı öyle kullanıyorum. Bir ara çok fazla ubuntu server ile uğraştığımdan hakim olduğum bir alan. Linux tercih etme sebebimse sunucum için ne kadar da olsa biraz daha fazla kaynağa sahip olmak. O kaynağı windows'a ya da bir arayüze vermek istememem. Sizin için süreç zaten basit olur. Sunucu kurarken işletim sistemini Windows Server olarak kurmanız yeterli olur.
isaliht
Çalışkan
Merhaba Xenon işlemci olarak
https://www.bulutatom.com.tr/vds-sunucu.html bu firmayı öneririm ryzen vds için oyunlayici firmasını öneririm.
https://www.bulutatom.com.tr/vds-sunucu.html bu firmayı öneririm ryzen vds için oyunlayici firmasını öneririm.
anomaly
Uzman
Hocam peki 6 GB ram yeterli olur mu?Ben tamamen kişisel tercihlerimden dolayı öyle kullanıyorum. Bir ara çok fazla ubuntu server ile uğraştığımdan hakim olduğum bir alan. Linux tercih etme sebebimse sunucum için ne kadar da olsa biraz daha fazla kaynağa sahip olmak. O kaynağı windows'a ya da bir arayüze vermek istememem. Sizin için süreç zaten basit olur. Sunucu kurarken işletim sistemini Windows Server olarak kurmanız yeterli olur.
Burası nasıl bu kadar ucuz?Merhaba Xenon işlemci olarak
isaliht
Çalışkan
Hocam peki 6 GB RAM yeterli olur mu?
Burası nasıl bu kadar ucuz?
Düşük paketten alıp yükseltmenizi öneririm. 4 aydır yaklaşık kullanıyorum sorununu görmedim ek olarak işlemciyi limitlemiyorlar sormadım neden ucuza satıyorsunuz diye ama performansta sorunu yok.
anomaly
Uzman
Yükseltme için ayrı bir VDS almamız mı gerekiyor? Bir de sunucu hangi işletim sistemiyle geliyor?Düşük paketten alıp yükseltmenizi öneririm. 4 aydır yaklaşık kullanıyorum sorununu görmedim ek olarak işlemciyi limitlemiyorlar sormadım neden ucuza satıyorsunuz diye ama performansta sorunu yok.
isaliht
Çalışkan
Yükseltme için ayrı bir VDS almamız mı gerekiyor? Bir de sunucu hangi işletim sistemiyle geliyor?
Sipariş esnasında işletim sistemi seçebilirsiniz. Sitede yükselt tuşuna basınca farkı ödeyince yükseltiyor. İsterseniz canlı desteğe yazın.
Son düzenleme:
anomaly
Uzman
Tamamdır hocam teşekkürler.Sipariş esnasında işletim sistemi seçebilirsiniz. Sitede yüksekten tuşuna basınca farkı ödeyince yükseltiyor. İsterseniz canlı desteğe yazın.