Modlu Minecraft sunucusu için Ryzen sunucu alın. 6GB yeterli olur diye düşünüyorum. Kullandığınız modlara göre.

Modlu Minecraft sunucusu için Ryzen sunucu alın. 6GB yeterli olur diye düşünüyorum. Kullandığınız modlara göre.
Bildiğiniz uygun fiyatlı bir firma var mıdır?
Öyle çok ağır mod kullanmayacaksa arkadaşlar arasında oynayacakmış Xenon yeterli olur diye düşünüyorum Ryzen daha masraflı olabiliyor ama tamamen modlara bağlı tabii ki.
Daha çok oynayacakları sürüme bağlı, 1.20.1'de mod olmadan bile sürünürler 5-10 arası TPS'lerde o işlemci ile.
Biz şuan exaroton kullanıyoruz en ufak lag olmuyor 4 GB RAM'de. Exaroton ryzen mi kullanıyor?

Bildiğiniz uygun fiyatlı bir firma var mıdır?

Biz şuan exaroton kullanıyoruz en ufak lag olmuyor 4 GB RAM'de. Exaroton ryzen mi kullanıyor?
Daha çok oynayacakları sürüme bağlı, 1.20.1'de mod olmadan bile sürünürler 5-10 arası TPS'lerde o işlemci ile.
Hocam firmadan firmaya değişir kimi firma 1 cpu = 1 GHz diyor kimi firma 1 CPU= 2.7 GHz diyor bulutatomda performans olarak sıkıntı yaşamadım işlemci limit koymuyor.

Bir aralar sırf uygun diye saganetwork tercih ediyordum. Beni çok mağdur ettiler bağlantı sorunlarıyla. O günden beri uygunluğa bakmıyorum. Zaten çok kişi oynadığımızdan bölüşünce çok fazla bi miktar etmiyor.

Merhaba,

Netvay olarak ultra performans paketlerimiz ile yardımcı olmak isteriz.

İyi çalışmalar.