isaliht
Çalışkan
Rica ederim aldıktan sonra teşekkür edersiniz birde
Rica ederim aldıktan sonra teşekkür edersiniz birde
Modlu Minecraft sunucusu için Ryzen sunucu alın. 6 GB yeterli olur diye düşünüyorum. Kullandığınız modlara göre.
Daha çok oynayacakları sürüme bağlı, 1.20.1'de mod olmadan bile sürünürler 5-10 arası TPS'lerde o işlemci ile.Öyle çok ağır mod kullanmayacaksa arkadaşlar arasında oynayacakmış Xenon yeterli olur diye düşünüyorum Ryzen daha masraflı olabiliyor ama tamamen modlara bağlı tabii ki.
Bildiğiniz uygun fiyatlı bir firma var mıdır?Modlu Minecraft sunucusu için Ryzen sunucu alın. 6GB yeterli olur diye düşünüyorum. Kullandığınız modlara göre.
Öyle çok ağır mod kullanmayacaksa arkadaşlar arasında oynayacakmış Xenon yeterli olur diye düşünüyorum Ryzen daha masraflı olabiliyor ama tamamen modlara bağlı tabii ki.
Biz şuan exaroton kullanıyoruz en ufak lag olmuyor 4 GB RAM'de. Exaroton ryzen mi kullanıyor?Daha çok oynayacakları sürüme bağlı, 1.20.1'de mod olmadan bile sürünürler 5-10 arası TPS'lerde o işlemci ile.
Bildiğiniz uygun fiyatlı bir firma var mıdır?
Biz şuan exaroton kullanıyoruz en ufak lag olmuyor 4 GB RAM'de. Exaroton ryzen mi kullanıyor?
Hocam firmadan firmaya değişir kimi firma 1 cpu = 1 GHz diyor kimi firma 1 CPU= 2.7 GHz diyor bulutatomda performans olarak sıkıntı yaşamadım işlemci limit koymuyor.Daha çok oynayacakları sürüme bağlı, 1.20.1'de mod olmadan bile sürünürler 5-10 arası TPS'lerde o işlemci ile.