Hocam bilmiyorum buraya Discord ismimi atmamın bir cezası var mı ama eğer müsait iseniz Discord'dan ekleyebilme şansınız var mı? Çünkü hani aklıma takılan ve sormak istediğim birkaç soru var sizde bu konularda bilgilisiniz bellki. DC: leviodas
Evet, var. 🤭
1707412113393.webp

4 yıldır burayı kullanıyorum. Şu an sunucu ödemem aylık 6000 TL'yi bulsa da, Burada aylık 2-4 euro bandına bile Windows ve Linux VDS bulmak mümkün. Şiddetle öneriyorum.

Eki Görüntüle 17357
Minecraft sunucunuz mu var sorması ayıp

Towny için bungee ve diğer kurulumlar hariç minimum 6gb ryzen 9 makine yeterli olacaktır hocam. Anarşi survival sunucuları için pek bilgim yok fakat her şeyin serbest olacağı için daha üst makineler gerekiyor.

Towny için bungee ve diğer kurulumlar hariç minimum 6 GB Ryzen 9 makine yeterli olacaktır hocam. Anarşi Survival sunucuları için pek bilgim yok fakat her şeyin serbest olacağı için daha üst makineler gerekiyor.

Hocam 8 veya 12 GB RAM'li Ryzen bir makine alacağız am öncesinde towny veya anarşi Survival'da karar kılacağız eğer towny istediğimiz gibi olursa towny olmaz ise anarşi Survival acacağız hocam.