Lantern

Başarılı
Makaleler
1
İlk olarak düşük bir planda sunucu dosyalarını kuracağım için deneyimleme fırsatım olacak. Ancak yine de sormak istedim. Rabisu Hosting'in web panel Ryzen işlemcili 16 RAM'li web panel sunucusu 320 TL iken, benzer özellikteki VDS sunucusu 700 TL. Bütçe de biraz kısıtlı olacağından web panele daha avantajlı bakıyorum. Ancak emin olamadım. Web panelin sorun çıkardığını söyleyenler var. Kararsız kaldım.

İyi sosyaller.

Web panelde sadece daha kısıtlısın. Ben Minecraft sunucusu için Hetzner Cloud öneriyorum. 3 eurodan başlıyor bütçene ve isteğine göre yükseltirsin. İster Linux ister Windows kurarsın.

1707595507638.webp

380 TL

İlk olarak düşük bir planda sunucu dosyalarını kuracağım için deneyimleme fırsatım olacak. Ancak yine de sormak istedim. Rabisu Hosting'in web panel Ryzen işlemcili 16 RAM'li web panel sunucusu 320 TL iken, benzer özellikteki VDS sunucusu 700 TL. Bütçe de biraz kısıtlı olacağından web panele daha avantajlı bakıyorum. Ancak emin olamadım. Web panelin sorun çıkardığını söyleyenler var. Kararsız kaldım.

İyi sosyaller.

Web panel + FTP olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. FileZilla ile bütün server dosyalarına erişebilir ve değiştirebilirsiniz. Çok büyük bir projeniz yoksa VDS almanıza gerek yok.

İlk deneyiminiz ise vds kullanmanızı tavsiye ederim, rabisu daha çok büyük sunuculara hitap eden bir hosting firması. Web panel de performans sıkıntısı çekeceğinizi düşünüyorum hocam. Başka firmalara da bakmanızı tavsiye ederim.