Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Deneyebilirsiniz.
Oyunun ayarlarından FPS limitini ayarlamayı denediniz mi?
Ayrıca RTSS gibi yerlerden FPS limiti koyduysanız, onu da kapatabilirsiniz.
Son düzenleme:
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Çözüldü: Minecraft Java Edition tam ekranda akıcı değil
Selam, oyunu Tlauncher üzerinden oynuyorum ve 1.20.4 sürümündeyim. Oyunu tam ekranda çalıştırırken monitör 30Hz seviyelerine düşüyormuş gibi hissettiriyor, dolayısıyla oyun hiç akıcı değil. Ancak oyunu pencereliye geçirdiğimde, oyun daha da akıcı oluyor. Bunu nasıl tam ekrandayken de akıcı...
Dene bakalım.
Oyunun ayarlarından FPS limitini ayarlamayı denediniz mi?
Hayır, limit yok, bakayım tekrar.
- Makaleler
- 3
Ben size demiştim Canary sürümünün suçu değildir diye. İyi geceler diliyorum size!
Ben size demiştim canary sürümünün suçu değildir diye. İyi geceler diliyorum size!
Evet haklıydınız
LNDAbdo
Üyecik
Özel çözünürlüklerden 1920x1080165 seçtim ancak 60 Hz oluyor, ayarlardan da 60 Hz'e çekiyor oyun.
Sistem:
- 5600X
- RX 6700.
- G24F2
Registery Editor - Kayıt Defteri Düzenleyicisi.
HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Clients > Media > Windows Media Player > InstallInfo ya girin.
Orada IconsVisible diye bir klasör var ona tıklayın değer verisi 1 yazacak 1'i silip sıfır yapın.
Taban onaltılık olsun.
Sonra bilgisayara restart atıp girin Sorun çözülecektir.
((Biraz geç yazdım ama bilmeyen veya unutan arkadaş olursa yardımcı olayım dedim.)) bende önceden aynı sorunla karşılaştım sonra ayarladım sonra tekrar format attıktan sonra yine aynı sorunu yaşadım ama ayarlamasını unuttum. C= Windows 11 çoğu zaman bu türden saçma hatalar veriyor ve bu hataları düzeltmek gerçekten sinir bozucu oluyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-