Minecraft'a 1.199 TL verilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    para
1200₺ ödenmez. Eğer Bedrock oynayacaksanız 300₺ mobilde. App Store'da öyle Android'de durum nasıl bilemiyorum.

Apple tarafında bir tık daha ucuz olabilir belki. Bir ara iPhone kullanıcılarına özel MC, bedavydı.

Game Pass 800 TL değil mi? Bence aylık ödeme yapacağına 400 daha koysun alsın.

Planlarda değişikliğe gidilmeseydi keşke.

Sayacağım tabii. Microsoft gibi bir şirkete para kazandırmaktan iyidir.

Alttaki çalışanların suçu nedir peki?

Paran yoksa alabilecek duruma gelene kadar bulursun bir yolunu, vakti zamanı gelince desteklemek için oyunu satın alırsın bu kadar basit olay. Paran yoksa oynama demekte çok saçma.

Eneba tarzı sitelerde yaklaşık 600-800 TL arasına key alabilirsiniz. Almak istiyorsanız da böyle alın.

Alttaki çalışanlara bir şey demiyorum. Şirketin kendisine diyorum. Eğer para verirsem şirketi desteklemiş olacağım. 15-16 yıldır Windows kullanıyorum ve gün geçtikçe nefretim artıyor şirkete.

Verilir. Korsan oynamak büyük saygısızlık ve emek hızsızlığıdır.

Bana verilmeyen sadece lisansı satılan oyun mu hırsızlık?

Bana gelmeyen oyunu korsan indirmek hırsızlık falan değildir, asıl onlar bana oyunu vermedikleri için dolandırıcıdır.

Piksel oyuna 1200 verilir mi düşünmek lazım, tabii verilmez hocam. Birkaç saat oynadıktan sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. 12 dolara Forza 5 aldım, Minecraft'tan daha keyifli. Sadece premium serverlere giremeyeceksiniz, offline için gereksiz pahalı. CurseForge cracklayıp istediğiniz gibi mod paketi oynayabilirsiniz. Yapılışı basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…