Detaylar
Kim cevapladı?kulisfy
Uzman
Gelmeyecekmiş üst kattaki Microsoft'ta çalışan komşu söyledi. (!)
Hocam kim nereden bilsin? Bir bakarsın COVID çıkar zam gelir. O olmazsa ülkede bazı kişiler tutuşur zam gelir. Belli olmaz WW3 de çıkabilir.
Komşunuzun sözunu bana ilettiğiniz için çok teşekkür ederim efendim
Satış rakamlarına göre değişiyor, Dungeons çıktığından beri aynı fiyat ama Minecraft 250 TL fiyattan satılıyordu indirimsiz indirimli hali de 100 TL falandı kısaca komik rakamlar. Bunu Microsoft Steam dolara geçmeden hemen önce uyandı 500 TL olarak değiştirdi, Windows lisanslarını 2000 TL fiyata satmaya çalıştığını düşünürsek masum bir firma gibi gelmiyor.Dungeons çıktığından beridir 56 liraya satılıyor. Microsoft Türkiye fiyatlarını unutmuştur pek geleceğini sanmıyorum.
Satış rakamlarına göre değişiyor, Dungeons çıktığından beri aynı fiyat ama Minecraft 250 TL fiyattan satılıyordu indirimsiz normalde sonra 250 TL başlıklarını forumlarda çok görmüştüm indirimlerde 100 TL fiyata düşüyordu sanırım hemen 500 TL yaptılar dolar fırlayınca.
Normalde 76 liraydı o da en az 5 yıllığına. Java ve Bedrock'u birleştirdiklerinde 200 TL olarak güncellemişlerdi ondan sonrasını bilmiyorum.
Hemen hemen Steam dolara geçtiğinde mi ne 500 TL oldu. 76 lira olduğunu da hatırlıyorum ama 250 TL kadar net değil. Belki de 250 TL'den düşüyordur. Ben 250 TL olduğunu neden ? Hatırlıyorum o zamanalr takip ediyordum. Zama rağmen alınır mı ? Konuları açılmıştı indirimde alın diye cevap veriyorlardı en mantıklısı da o. 250 TL Minecraft için hiç rakam. 76 lira ile alanları zaten saymıyorum bile 76 lira şu an çiğköfte parası.Normalde 76 liraydı o da en az 5 yıllığına. Java ve Bedrock'u birleştirdiklerinde 200 TL olarak güncellemişlerdi ondan sonrasını bilmiyorum.
Hemen hemen Steam dolara geçtiğinde mi ne 500 TL oldu. 76 lira olduğunu da hatırlıyorum ama 250 TL kadar net değil. Belki de 250 TL'den düşüyordur. Ben 250 TL olduğunu neden ? Hatırlıyorum o zamanalr takip ediyordum. Zama rağmen alınır mı ? Konuları açılmıştı indirimde alın diye cevap veriyorlardı en mantıklısı da o. 250 TL Minecraft için hiç rakam. 76 lira ile alanları zaten saymıyorum bile 76 lira şu an çiğköfte parası.
Ben 2018-2019 civarında almıştım oradan biliyorum. 76 TL düz fiyattı.
Zam geldi zaten.Selam arkadaşlar,
Bir iş yüzünden Minecraft'ı alma planım biraz aksayabilir gibi duruyor. Normalde bu hafta alacaktım ama birkaç hafta gecikme olabilir. Şimdi aklıma takılan şey şu: Minecraft'a yakın zamanda zam gelir mi sizce?
Dolar arttığı için tahmini olarak birkaç gün içinde zam gelir mi, yoksa rahat birkaç hafta/ay daha fiyat aynı kalır mı dersiniz?
Şimdiden teşekkürler![]()