Sanırım dosyayı oluştururken sorun oluşuyor. Launcher'in konumunu yolunda özel karakterler bulunmayan bir yere atıp tekrar çalıştırmayı deneyebilir misiniz?
Şöyle:
Özel karakter olmayan klasöre atıp Java 17 ile açtım. Yine aynı hataydı. Sonra Wrapper'ı açıp ardından Launcher'ı Java 8 ile açınca (sonunda) çalıştırabildim. Sağolun.

Şöyle:
Özel karakter olmayan klasöre atıp Java 17 ile açtım. Yine aynı hataydı. Sonra Wrapper'ı açıp ardından Launcher'ı Java 8 ile açınca (sonunda) çalıştırabildim. Sağolun.
Rica ederim, paylaştığınız için de teşekkür ederim. Enteresan bir hata, Java 17 ile başlatmak için komut satırına direkt olarak java -jar mı yazdınız? Eğer öyle yaptıysanız java --version diyerek sürümünü kontrol edebilir misiniz?

Java 17 indirdiğinizde path değişmemiş ve Java 8 kalmış olabilir veya tam tersi de olmuş olabilir, tam emin olamadım. Launcher'in Java 8 ile çalışması hiç beklediğim bir şey değil açıkçası 😅

Rica ederim, paylaştığınız için de teşekkür ederim. Enteresan bir hata, Java 17 ile başlatmak için komut satırına direkt olarak java -jar mı yazdınız? Eğer öyle yaptıysanız java --version diyerek sürümünü kontrol edebilir misiniz?

Java 17 indirdiğinizde path değişmemiş ve Java 8 kalmış olabilir veya tam tersi de olmuş olabilir, tam emin olamadım. Launcher'in Java 8 ile çalışması hiç beklediğim bir şey değil açıkçası 😅
En son Java 8 kuruluydu bu yüzden PATH değerinde 8 vardı. Ben bunu akıl edip Java 17'nin kurulu olduğu dizine gidip Java 17 ile çalıştırmıştım. %100 eminim Java 17 ile çalıştırdığıma. Ne demişler: Old is gold.

En son Java 8 kuruluydu bu yüzden PATH değerinde 8 vardı. Ben bunu akıl edip Java 17'nin kurulu olduğu dizine gidip Java 17 ile çalıştırmıştım. %100 eminim Java 17 ile çalıştırdığıma.
Gerçekten şaşırtıcı bir durum açıkçası. Bundan sonraki sürüm için sanal makinede Java 8 ile de testler yapacağım :)

Teşekkürler tekrardan paylaştığınız için.

😃

1.1.3 Güncellemesi Yayınlandı
  • Yukarıdaki gibi konfigürasyon hatalarını daha iyi analiz etmek için raporlama sistemi geliştirildi.
  • NeoForge desteği eklendi.
  • Çeşitli hatalar giderildi ve bazı ikonlar güncellendi.
  • Launcher'i ilk kez açan kullanıcıları karşılamak için bir merhaba ekranı oluşturuldu, artık kullanıcılar direkt olarak dilini ve hesabını ayarlayabilecek.

Son düzenleme:
Gerçekten şaşırtıcı bir durum açıkçası. Bundan sonraki sürüm için sanal makinede Java 8 ile de testler yapacağım :)

Teşekkürler tekrardan paylaştığınız için.

😃

1.1.3 Güncellemesi Yayınlandı
  • Yukarıdaki gibi konfigürasyon hatalarını daha iyi analiz etmek için raporlama sistemi geliştirildi.
  • NeoForge desteği eklendi.
  • Çeşitli hatalar giderildi ve bazı ikonlar güncellendi.
  • Launcher'i ilk kez açan kullanıcıları karşılamak için bir merhaba ekranı oluşturuldu, artık kullanıcılar direkt olarak dilini ve hesabını ayarlayabilecek.
Çok güzel bir proje. Yolunuz açık olsun.

Öncelikle yolunuz açık olsun hocam. Bu CurseForge gibi her mod paketini ayrı bir klasöre mi depoluyor yoksa eski usül tek klasörde mi?

1724875147733.webp

Hocam böyle bir hata alıyorum.

Bu CurseForge gibi her mod paketini ayrı bir klasöre mi depoluyor yoksa eski usül tek klasörde mi?
Her profilin kendi klasörü var, CurseForge'daki gibi denilebilir. Böylece ayarlar, modlar ya da dünyalar karışmıyor.

Bu hatayı ne yaptığınızda aldınız, yükleyici açılırken mi oldu?

Son düzenleme: