Hocam Launcher yoluyla modrhint, CurseForge gibi mod paketleri indirebiliyor muyuz?
Evet, hem Modrinth hem de CurseForge üzerinden mod paketi, mod, shader, kaynak paketi ve dünya indirebilirsiniz.

Çok deneysel bir özellik olmasına rağmen birden fazla mod paketi de kurabilirsiniz isterseniz aynı profil içerisine.

CurseForge shader, Modrinth ise dünya bulundurmuyor. Onlar dışında :)

Anlattığınız kadarıyla ben çok beğendim, fps karşılaştırması olarak normal minecrafta göre iyileştirmeler var mı?

Anlattığınız kadarıyla ben çok beğendim, fps karşılaştırması olarak normal minecrafta göre iyileştirmeler var mı?
Launcher'in doğrudan oyuna bu konuda bir müdahalesi yok maalesef, orijinal Launcher'da ne kadar fps alıyorsanız yüksek ihtimalle Core Launcher ile de o kadar fps alırsınız. Launcher üzerinden OptiFine veya Sodium yükleyerek fps değerlerinizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz.

Yükle tuşuna bastıktan sonra oluyor.
Tekrar deneyebilir misiniz? Dün veri tabanında testler yapıyordum, tam sizin yüklediğiniz ana denk gelmiş olabilir.

Eğer olmazsa olay görüntüleyicisinden Windows Logs > Application kısmına gelip .NET Runtime yazan hatayı bulup atabilir misiniz? Akşam bakmaya çalışacağım.

1.1.4 Güncellemesi Yayınlandı
  • Discord RPC entegrasyonu eklendi. (Bekliyor, hazırlanıyor ve oynuyor durumları.)
  • Kurulum ekranındaki arayüz sorunları giderildi.
  • Genel arayüzdeki kayma sorunları giderildi.
  • Kaydırma hassasiyeti azaltıldı.
  • İşlem sonlandığındaki gereksiz durum yazısı kaldırıldı.
  • Ayarlar sayfasındaki yazılar ve kontroller arasındaki boşluk arttırıldı.

Yakında detaylı (sunucuda mı tekli mi oynandığı, hangi sunucuda olunduğu gibi) RPC entegrasyonunun eklenmesi düşünülüyor.

Bak yedekleme olayı süper olmuş. 2024 Minecraft'ında hala yedekleme yok hatta dur konu açayım neden yok acaba?

Merhaba, uzun zamandır üzerinde çalıştığımız açık kaynaklı Minecraft Launcher projesi olan Core Launcher'i size tanıtmak istiyorum.
  • Kolayca modlarınızı indirebilir, son sürüme anında erişebilir ve Microsoft üzerinden hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
  • Launcher üzerinde profil oluşturabilir ve bu profilleri özel bir masaüstüne yerleştirerek kolaylıkla erişebilirsiniz.
  • Profilleri sürükle bırak yaparak arkadaşlarınızla paylaşabilir ve beraber oynayabilirsiniz.
  • Modrinth ve CurseForge üzerinden mod, kaynak paketi, gölge paketi ve dünya indirebilirsiniz.
  • Dünyalarınızı yönetebilir, yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
  • Var olan fakat içinde hangi modlar olduğunu hatırlamadığınız bir dünyadan (Forge) modları alabilirsiniz.
  • Tek bir tuşla modlarınızı güncelleyebilirsiniz.
  • Gereken Java sürümlerini Launcher kendisi indirir ve uğraşmanıza gerek kalmaz.
  • Profillerinizi şimdilik Forge, Fabric, Quilt ve OptiFine üzerinden oluşturabilirsiniz. (NeoForge eklenecek)
  • Launcher'in arka planını veya profillerin ikonunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Launcher, Java 17 ile yapıldığından dolayı bilgisayarınıza Java 17 indirmeniz gerekecektir. İsterseniz Windows için olan yükleyiciden otomatik olarak indirebilirsiniz.

Eki Görüntüle 74791

Projenin GitHub Sayfası: Projenin GitHub Web Sitesi: Proje Windows Yükleyicisinin GitHub Sayfası: GitHub - etkmlm/CoreLauncherInstaller: Installer for Core Launcher

Umarım projeyi beğenirsiniz, istediğiniz soruları sorabilirsiniz, iyi Sosyaller :)

Not: Projede kar amacı gütmemekteyiz, Launcher içerisinde reklam bulunmamaktadır.

1725286909246.webp

Çözümü var mı?