Umarım soruna çözüm olur
Yeni kütüphaneyi gömdüğümden virüs olarak görüyor olabilir, zamanla güncellencektir. False positive yani.
Anladım.
@etkmlm
Her türlü program ofsayt maalesef bir daha kontrol eder misiniz?
Umarım soruna çözüm olur
Yeni kütüphaneyi gömdüğümden virüs olarak görüyor olabilir, zamanla güncellencektir. False positive yani.
Maalesef hatayı kendi bilgisayarımda simüle edemediğim için tahmini bir çözüm uyguluyorum ama fayda etmemiş anlaşılan. Muhtemelen Firebase'e erişmede sorun yaşanıyor, aşağıda bıraktığım linke gittiğinizdeAnladım.
@etkmlm
Eki Görüntüle 80203
Her türlü program ofsayt maalesef bir daha kontrol eder misiniz?
1.14 görüyor olmanız gerekiyor doğru mudur?Maalesef hatayı kendi bilgisayarımda simüle edemediğim için tahmini bir çözüm uyguluyorum ama fayda etmemiş anlaşılan. Muhtemelen Firebase'e erişmede sorun yaşanıyor, aşağıda bıraktığım linke gittiğinizde1.14görüyor olmanız gerekiyor doğru mudur?
Şu anda çalışıyorum üzerinde bir çözüm bulmak için yükleyicinin. JAR dosyası çalışmadı mı sizde Java'yı yeniden yükledikten sonra?
çalşmadı.Şu anda çalışıyorum üzerinde bir çözüm bulmak için yükleyicinin. JAR dosyası çalışmadı mı sizde Java'yı yeniden yükledikten sonra?
O halde bu bağlantıdan
CoreLauncherWrapper.exe dosyasını indirip JAR ve bu dosyayı bir klasöre atın, JAR dosyasının ismini CoreLauncher.jar olarak değiştirin ve wrapper dosyasını çalıştırmayı deneyin. Bu yükleyicinin yaptığı şey temelinde.Projeyi Tlauncher için kullanmak mümkün mü?O halde bu bağlantıdanCoreLauncherWrapper.exedosyasını indirip JAR ve bu dosyayı bir klasöre atın, JAR dosyasının isminiCoreLauncher.jarolarak değiştirin ve wrapper dosyasını çalıştırmayı deneyin. Bu yükleyicinin yaptığı şey temelinde.
@2133 nihayet hatayı bulmuş bulunuyorum, bilgisayarın dili ile ilgiliymiş. Bilgi vermem gerekirse son sürümü alırken sürüm 1.14 olarak geliyor fakat Türkçe'de ondalıklı sayılar virgülle kullanıldığından 114 olarak çevriliyor ve sürüm bulunamıyor
Son yüklediğim 1.1 yükleyici sürümünü güncelledim, aynı yerden indirilebilir. Wrapper ile denediğiniz yöntem çalıştı mı?
1.1.5 Güncellemesi Yayınlandı
- Artık Discord içerisinde oyun içi aktiviteniz de görülebiliyor. (Ana menüde, tek oyunculu oynuyor veya şu sunucuda çok oyunculu oynuyor gibi)
- Arkadaşlarınızın sunucularına Discord üzerinden bir buton ile katılabilirsiniz. (Sadece alan adı şeklinde olan sunucular için geçerlidir, IP adresi şeklinde olan sunucular için katıl butonu gözükmez.)
- İlgili sunucuda oynayan oyuncu sayısı Discord üzerinde parti olarak IP adresinin yanında gözükür.
- Önceki OptiFine sürümlerinde oynamaya çalışırken oyunun çökmesine yol açan bir sorun giderildi. Artık 1.14, 1.15, 1.16 ve 1.17 sürümlerinde OptiFine çökme yaşanmadan oynanabilir.
- İçerikleri yüklerken gereksiz bir dosya kopyalama işlemi kaldırılarak oyunun daha hızlı açılması sağlandı.
- Artık önceki pencere boyutu kaydediliyor ve başlatıcıyı tekrar açtığınızda bu boyuta ayarlanıyor.
- NeoForge'un çevrim dışı sürümlerinin görüntülenmesine engel olan bir sorun düzeltildi.
- Quilt başlatılırken sürekli kaynak indirme sorunu düzeltildi.
- Başlatma sırasında oluşan hatalar artık duyuru olarak gösteriliyor.
- Çeşitli arayüz ve bug düzeltmeleri.
1.1.6 Güncellemesi Yayınlandı
- RAM giriş kutuları değeri elle değiştirmek için düzeltildi.
- Sorgu boş olduğunda CList boş ikon sorunu düzeltildi.
- Profil dock objesinin altında beyaz bir noktaya sebep olan UI problemi düzeltildi.
- Tüm etkinlik anahtarları ilgili sınıflarda değişken olarak tanımlandı.
- Artık launcher orta seviye eklentileri destekliyor.
- Kendi eklentinizi yazabilirsiniz.
- Detayları buradan görün.
Demek istediğinizi tam olarak anlamadım. TLauncher yerine kullanmak elbette ki mümkün. Zaten projenin ortaya çıkış amacı bu ve bunun gibi yazılımlara alternatif ve daha çok özellik içeren açık kaynak bir ürün oluşturmak.
Minecraft'ı alabilecek param yok. Bu sebeple Tlauncher kullanıyorum ancak adı üstüne bi' "Launcher". Bu sebeple meraktan sordum.Demek istediğinizi tam olarak anlamadım. TLauncher yerine kullanmak elbette ki mümkün. Zaten projenin ortaya çıkış amacı bu ve bunun gibi yazılımlara alternatif ve daha çok özellik içeren açık kaynak bir ürün oluşturmak.
Core Launcher bir eklenti değil, başlı başına bir Launcher. Kendisi çevrim dışı kimlik doğrulamayı da destekliyorMinecraft'ı alabilecek param yok. Bu sebeple Tlauncher kullanıyorum ancak adı üstüne bi' "Launcher". Bu sebeple meraktan sordum.
Already in use - bind hatası düzeltildi..lnk dosyasını kullanır..desktop dosyasını kullanır..command dosyasını kullanır.