Detaylar
Kim cevapladı?etkmlm
Uzman
O halde ben kendim biraz inceleyeceğim baştan sona yükleyiciyi, bu hatayı verdirene kadar
Hatayı bulduktan sonra en kısa zamanda güncellemesini yayınlayacağım. Launcher'i hemen denemek isterseniz Java 17 yüklüyse Launcher'in JAR dosyasını indirip kullanabilirsiniz.
Burada net framwork yok.
Bunu da çözmelisiniz.
jar dosyasıyla deneyeceğim teşekkür ederim.O halde ben kendim biraz inceleyeceğim baştan sona yükleyiciyi, bu hatayı verdirene kadar
Hatayı bulduktan sonra en kısa zamanda güncellemesini yayınlayacağım. Launcher'i hemen denemek isterseniz Java 17 yüklüyse Launcher'in JAR dosyasını indirip kullanabilirsiniz.
Burada net framwork yok.
Jar dosyasıyla deneyeceğim teşekkür ederim.
Bunu da çözmelisiniz.
etkmlm
Uzman
JAR dosyası olduğundan yapabileceğim bir şey yok maalesef. Chrome tabanlı tarayıcılar çoğunlukla tüm JAR dosyaları için aynı uyarıyı veriyor.
Anladım cevap için sağolun <3JAR dosyası olduğundan yapabileceğim bir şey yok maalesef. Chrome tabanlı tarayıcılar çoğunlukla tüm JAR dosyaları için aynı uyarıyı veriyor.
jar sonucu
Son düzenleme:
etkmlm
Uzman
Java yüklemenizde sorun var gibi gözüküyor. cmd'ye girip
java --version yazıp sürümüne bakabilir misiniz, JAR dosyasını nasıl çalıştırdınız?Java yüklemenizde sorun var gibi gözüküyor. CMD'ye giripjava --versionyazıp sürümüne bakabilir misiniz, JAR dosyasını nasıl çalıştırdınız?
Üstüne çift tıklayıp çalıştırdım?
etkmlm
Uzman
Java'yı kaldırıp bu bağlantıdan yeniden yükleyebilir misiniz? Bir sorun var gibi gözüküyor.
An itibariyle yükleyiciye bahsi geçen
uriString parametresinin boş olmasıyla ilgili olan hatanın kullanılan kütüphanenin eski olduğundan kaynaklandığını düşündüğümden ona karşılık bir güncelleme getirdim. Şu anda yükleyici .NET Framework 4.6.2 ve HttpClient ile çalışıyor.
Son düzenleme:
Java'yı kaldırıp bu bağlantıdan yeniden yükleyebilir misiniz? Bir sorun var gibi gözüküyor.
An itibarıyla yükleyiciye bahsi geçenuriStringparametresinin boş olmasıyla ilgili olan hatanın kullanılan kütüphanenin eski olduğundan kaynaklandığını düşündüğümden ona karşılık bir güncelleme getirdim.
Şu anda yükleyici .NET Framework 4.6.2 ve HttpClient ile çalışıyor.
Anladım hemen kuruyorum.
Defender Virüs görüyor.
etkmlm
Uzman
Umarım soruna çözüm olur
Yeni kütüphaneyi gömdüğümden virüs olarak görüyor olabilir, zamanla güncellencektir. False positive yani.
Yeni konular
-
Selim Öztürk isimli içerik üreticisi, fikirleri tamamen GSMArena'dan çalıyor
- THE KEROXEA
-
-
-
-
-
Unreal Engine 9.904,51 TL değerindeki ücretsiz Unreal Engine (FAB) assetleri
- Alice Büşra Alçınar
-